|
|
|||
|
|||
![]()
ο συνοδοντης ειναι θηρευτης! αν το βαλεις στο ενυδρειο δεν προκειται ποτε να επιβιωσει γονος απο τα υπολοιπα ψαρια.
διαβασε και εδω! http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ighlight=betta εγω οταν ειχα lifallili τα ειχα με geophagus brasiliensis. φυσικα δεν ταιριαζουν σαν ψαρια μεταξυ τους γιατι ειναι απο αλλη ηπειρο το καθενα! αλλα κανει καλυτερη δουλεια απο τα κορυντορας. |
|
||||
|
||||
![]()
plakas πηγα σημερα στον φιλο μου τον πετμαν και του ειπα με τα σαε αλλα μου ειπε οτι εαν γεννησουν τα αλλα δεν θα μηνει αντερο και επειδη και συ εχεις την υποψια λεω να ψαχτω για κατι αλλο.
μιχαλη εσυ ειχες τετοιο προβλημα?με αυτα τα ψαρια μαζι με τα λιφαλιλη?? ------------------------- new foto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 14-12-11 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα τα ψαρια σ! εγω δεν εχω λιφαλλιλι τωρα! τα εδωσα!
|
|
||||
|
||||
![]()
μια παρατήρηση μόνο
καλά ρε κοπρόσκυλο (με την καλή έννοια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι αυγα! ειναι αμμο που περνουν τα ψαρια στο στομα και την ριχνουν πανω στα ξυλα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν σ ξεφευγει τιποτα! δεν προλαβε να τα καθαρισει τωρα γιατι βιαζοταν να βαλει τον κορμο να εχουν κρυψωνες τα ψαρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ....παρόλα αυτά συμφωνώ ότι γόνος δεν θα επιβιώσει. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αναπαραγογές όμως, είναι ψάρι που κατά τη γνώμη μου μπορεί να ζήσει με Τζούελ αφού δεν θα ανεχτεί να τον κάνουν μπαλάκι αυτές οι διαολεμένες κιχλιδες! (Πραγματικά διαολεμένες....believe it or not τις έχω δει να ξεκάνουν μέχρι και νεαρό Όσκαρ!) Φίλε maxmike το geophagus brasiliensis που είχε ο Μιχάλης νομίζω δεν κάνει για τα λίτρα σου. Μεγαλώνει πολύ (25-30εκ.) και θέλει την περιοχή του...και περιοχή του θα είναι όλο το 180ρι. Επιπλέον είναι ψάρι βυθού και όπως είπε ο dimis1978 τα Τζούελ γεννούν κοντά στο βυθό άρα καταλαμβαίνεις το πρόβλημα που θα έχεις. Για συγκάτοικους έγω θα έλεγα να ψάξεις λίγο τα Devario aequipinnatus (Giant Danios) ....και τα Congo tetras που είπε ένας φίλος πιο πάνω (αν και τα φινς τους ίσως να έχουν πρόβλημα είναι πολύ γρήγορα ψάρια και ξέρουν να μένουν μακριά από κινδύνους) Για "καθαριστή" αν θέλεις σώνει και καλά να βάλεις, μια λύση ΙΣΩΣ (δεν είμαι σίγουρος) να είναι ο Panaque maccus (clown pleco)
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια τελικα ολοι συμφωνουμε στα κονγκο τετρας αντε να δουμε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μερικες χαλια φοτο απο το ενυδριο που εβαλα σημερα της πετρες
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον...τα σχολια μου...α) congo tetra..ΜΗΝ τα βαλλεις...ξερω οτι μονο εγω ειμια κατα αλλα θα σου πω γιατι...προτιμω ενα καλοθρεμεννο και υγιεστατο ζευγαρι lifa να το βλεπω με τα μικρα του στο κυριως ενυδρειο και να χαιρομαι συμπεριφορα.......αν αποκτισεις γεννα τα λιφαλλιλι θα γινουν επιθετικα προς τα congo και ασε που τα κονγκο θα σου ριμαξουν τον γονο αν δεν τον βαλλεις σε γεννηστρα β) οι ΠΕΤΡΕΣ.....ωραιες..αλλα εκανες το τεστ με το aquaforte?? μου φαινονται ασβεστολιθικες....πραγμα που σημαινει οτι θα ανεβαζουν σκληροτητες και πεχα..για προσεξε το με τα λιφαλλιλι..... γ) το ΞΥΛΟ που εχεις πανω απο τις πετρες....λαθος θεση....θα κουνηθει σιγουρα και θα πεσει...βρες καποιο αλλο στησιμο για αυτο.....
ΥΓ βαλλε ενα μαυρο χαρτονι για φοντο..θα αναδειξει τα χρωματα των λιφαλ σου ![]() ΥΓ2 αν διαπιστωσεις οτι οι πετρες δεν ειναι ασβεστολιθικες σπασε τις πιο μεγαλες στην μεση και φτιαξε περισσοτερες κρυψωνες (ή απλα σπαστες και βαλλε επιλεκτικα τα κομματια που σου αρεσουν....) προσπαθησε να πετυχεις φυσικο στησιμο...αυτα για την ωρα |
|
||||
|
||||
![]()
τι ηθελα και σου ειπα να γραψεις!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ποτε θα ξεχωρισει ζευγαρη νομιζω οτι ειναι 2. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση | Stivv27 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-10-11 12:14 |
Ψαροσυνθεση.. | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-10-11 21:19 |
ψαροσυνθεση | irongud | Malawi | 29 | 30-07-11 02:24 |
ψαροσυνθεση | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-07-11 20:23 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |