|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο πενταρι ειναι υπερβολικα λεπτο. για εξαρι συμφωνω κι εγω.
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν απο τα παλια ελληνικά χειροποιητα, το οποίο ειχε σπασμενη πλατη, και του έκανα ολική αναδόμηση! Με πεντάρι ήταν και παλιοτερα απλα είχε κοντρες γυρω γύρω πανω. Εγώ το τρέχω έτσι 8 μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ισως ο φίλος θα μπορουσε να βάλει 6αρι για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Παντως με 8αρι φτιαχνονται ενυδρεία 200-300 λίτρων (με τις ανάλογες κόντρες πάντα)
|
||||
|
||||
![]()
Κωλοτζαμάδες... ούτε μια διάσταση δεν είναι σωστή... Ούτε παραλληλόγραμμα είναι, γέρνουν απ' την μια... και το ροντέ ένα μαύρο χάλι, τριγωνικό μου το 'κάνε ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Την καλησπέρα μου στο forum. Πρώτο post και επειδή πάνω κάτω θέλω να ρωτήσω τα ίδια είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Λοιπόν και εγώ τέτοιες διαστάσεις έχω στο μυαλό μου να φτιάξω αλλά βάση έχω και δεν θα χρειαστεί να φτιάξω.
Η απορία που έχω είναι αν πρέπει να βάλω κόντρες στο ενυδρείο: Πόσες κόντρες να βάλω? Πόσα χιλιοστά? Να αναφέρω απλά πως στο aquatools όταν πάω να βάλω τις διαστάσεις μου βγάζει τζάμι 7 χιλιοστών και όχι 8 όπως λέει ο φίλος και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω κόντρες ή όχι. Τι προτείνεται??? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι δείκτη ασφαλείας έβαλες; Με 4 (very safe) βγάζει 6 χιλ. Θα σου προτεινα μια κόντρα κάθετη (απο πλατη σε προσοψη) //παχος 5 χιλ πλατος 5εκ//, ή δυο οριζόντιες //πάχος 5 χιλ πλατος 4 εκ// για πανω. Κατω 2 καθετες στο 1/3 και στα 2/3 του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
4 εβαλα φίλε μου και μου έβγαλε 6 όπως τα λες. Εγω απλά θέλω να αποφύγω τις κόντρες (αν γίνεται) για να δείχνει ποιο ωραίο. Αν βάλω 7 χιλιοστά γυαλί μπορεί να τις αποφύγω ή όχι???
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί να φαίνεται ασχημο; Δεν θα έχεις κάποιο είδος καπακιού;
|
||||
|
||||
![]()
Θα μείνω σε αυτό μου φαίνεται πολύ κλύτερο από σκεφτόμουν. Να σαι καλα ευχαριστω!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Βάση ενυδρείου | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-11-11 21:34 |
Πρόβλημα με βάση ενυδρείου | kelly__ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-04-11 22:56 |
Βάση ενυδρείου | Aquablue | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-09-10 13:58 |
Βάση του ενυδρείου απο τα carfur | bakogiannisd | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-06 20:44 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |