|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε αν επιτρέπεται πως έστρωσες το ενυδρείο? Μου κάνει λίγο εντύπωση το 0 ΝΟ3. Είχες μετρήσιμη αμμωνία κατά τη διάρκεια του κύκλου? Ρωτάω επιδή ο πιο εύκολος τρόπος για να ξέρεις ότι έχει συμπληρωθεί ο κύκλος είναι να έχεις 0 αμμωνία και ΝΟ2...και μετρήσιμα νιτρικά.(ΝΟ3)
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη μηπως μπορεις να μου προτηνεις ενα αλλο ψαρι καθαρηστη ευχαρηστω και δεν θα τον βαλω.φιλε πλακας δεν ειναι καινουργιο ενυδρειο το 50 %του νερου υπηρχε και εκανα αλλαγη το υπολοιπο το ενυδριο τρεχει 6 μηνες φυσηκα αλλαξα υποστρωματα αλλα τα υλικα φιλτρου και η βιολογια τους και του νερου δεν επηρεαστηκαν αντιθετα τωρα που εβαλα φλουριτη υποστρωμα θα ειναι καλητερα και βασικα για τα φυτα.επειδη ομως ολες της μετρησεις εκτος αμμωνιας της κανω με στικακια δεν μπορω να σου πω ακριβως τιμη σιγουρα 00 δεν ειναι.συγνωμη εαν σε μπερδεψα.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ κατανοητό!
![]() Φίλε ο συνοδόντις (που εγώ διαφωνώ με τον Μιχάλη ότι δεν θα έπρεπε να πουλιέται....συμφωνώ ότι δεν θα αφίσει αναπαραγογές όμως) ΔΕΝ είναι καθαριστής!....Καμία σχέση! Αν θέλεις κάτι για τις άλγες εγώ λέω ΣΑΕ που αν δεν κάνω λάθος τεριάζουν και οι απαιτήσεις τους.
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
ok για να μην μπερδευομαστε θελω ψαρακια στην θεση των κορρυντορας υπαρχει κατι??φιλε πλακα δεν το ηξερα οτι ο συνοδοντης ειναι καθαρηστης thanx for the tip
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος ότι και να διαλέξεις φρόντισε να είναι ψάρι που ξέρει να φυλάγεται και που ξέρει ότι το καλό του είναι να μείνει μακριά από τα Τζουελ σου όταν ζευγαρώνουν!
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα το δεν
![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Τα υπολείμματα τροφης και τον ρολο καθαριστη μπορει ευκολα να παιξουν ενα-δυο apple snails.
Τα σαε δεν θα εχουν ιδιαιτερο προβλημα με τα λιφα αλλα δεν τρωνε ιδιαιτερα απο την αμμο,επισης προτιμουν καλα φυτεμενο ενυδρειο.
__________________
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση | Stivv27 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-10-11 12:14 |
Ψαροσυνθεση.. | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-10-11 21:19 |
ψαροσυνθεση | irongud | Malawi | 29 | 30-07-11 02:24 |
ψαροσυνθεση | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-07-11 20:23 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |