|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς ο φίλος daukalion έκανε κάποιο λάθος στο link …
Ο συγκεκριμένος Synodontis ονομάζεται Synodontis Ocellifer , όπως ακριβώς το ανέφερε και ο jpatou … http://www.malawicichlidhomepage.com...ocellifer.html Φίλε batza ήμουν πολύ τυχερός γιατί το βρήκα σε ένα κατάστημα που ο πωλητής μάλλον δεν ήξερε... από τιμές !!! Το αγόρασα μόλις 4€ , ενώ το είχα δει σε άλλο κατάστημα την ίδια εποχή με 20€!!!! ![]() ![]() ![]() Ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα ψαράκι από μαγαζί και φεύγοντας ένιωσα ότι τους ...ξεγέλασα ![]() Δυστυχώς , όμως , για τους λόγους που προανέφεραν ο jpatou και ο Στέφανος , σε λίγο καιρό θα είναι ...υποψήφιος προς αποχώρηση. ![]() ![]() Και δεν είναι μόνο ότι είναι όμορφο ψαράκι ...Κάνει και εκπληκτική δουλειά αφού από τότε που τον έβαλα στο ενυδρείο μου , η επιφάνεια του βυθού διατηρείται σχεδόν πεντακάθαρη ..(Πράγμα δύσκολο σε ενυδρείο με κιχλίδες) . Δεν γνωρίζω βέβαια αν απλά ανακατεύει το βυθό και έτσι χάνονται τα απορρίμματα ή αν τρώει και μικρό μέρος από αυτά ... ![]() Όπως και να έχει το θέμα ...θα μου λείψει ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|