|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βγαίνει συρταρωτά προς τα αριστερά. Αν έχουμε το ίδιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, αλλά θέλω να το βγάλω εντελώς, όχι να το αλλάξω θέση..θα βάλω 2 εξωτερικά φίλτρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βγαίνει όλο και γεια σας
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον δεν έχουμε το ίδιο. Εμένα τα καλώδια είναι μέσα στα φίλτρο και βγαίνουν από πάνω. Εσένα από που περνάνε και πρέπει να τα κόψεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε εμένα όλα τα ηλεκτρολογικά του ενυδρείου βγαίνουν σε ένα καλώδιο για να μην γίνεται χαμός πίσω από καλώδια, υπάρχει ένα σημείο πίσω που γίνονται οι ενώσεις όλων των καλωδίων, κάπου στο ίντερνετ είχα βρεί ένα σχέδιο με τις ενώσεις αλλά τώρα που ψάχνω δεν μπορώ να το βρώ, σκέφτομαι βέβαια να κόψω τα καλώδια του φίλτρου και του θερμοστάτη αλλά φοβάμαι για κανά βραχηκύκλωμα, δεν το βρίσκω, δεν το βρίσκω το σχέδιο, έφαγα όλο το ιντερνετ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τότε θες ηλεκτρολόγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην κόψεις τίποτα. Αφού βγάλεις την πρίζα, βγάλε την αντλία από τη θέση της και τον θερμοστάτη (άφησε τα μέσα στο ενυδρείο). Δοκίμασε να αφαιρέσεις το φίλτρο (όπως λέει ο φίλος juliobalmas) είναι συρταρωτό και πατάει στις βεντούζες. Με λίγη προσπάθεια βγαίνει. Από εκεί και πέρα τα καλώδια της αντλίας και του θερμοστάτη μπαίνουν μέσα στο καπάκι και καταλήγουν σε μία "κλέμα" ακριβώς κάτω από τον θερμοστάτη. Οπότε βρες τις βίδες που χρειάζεται να ξεβιδώσεις για να βγάλεις το κομμάτι του καπακιού που είναι ο θερμοστάτης (θα χρειασθείς μακρύ και λεπτό σταυροκατσάβιδο) και μετά θα δεις την κλέμα. Εκεί απλά ξεβιδώνεις τα σημεία που καταλήγουν τα καλώδια της αντλίας και του θερμοστάτη και στη συνέχεια ξαναβάζεις το κομμάτι του καπακιού και βιδώνεις. Όλα τα κάνεις με την πρίζα εκτός ρεύματος. Αν σε μπέρδεψα, αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα σου βγάλω κάποιες φωτογραφίες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βλάβη λαμπτήρων σε CAYMAN 110 (FERPLAST) | geokary | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-12-11 09:33 |
Juwel Rio 180 VS Ferplast Cayman 110 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-09-10 00:05 |
Καπάκι Ferplast Cayman 110 | persival | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 14-11-09 09:32 |