|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι να πω... Ισως φταιει η εταιρια που χρησιμοποιω...PRODAC...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυλλαράκια είναι ειδικά για bettas (αυτά συνήθως έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτείνες)? Πόσες μέρες τώρα έχει μπει στο ενυδρείο και δεν τρώει; Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και με κατεψυγμένο bloodworm, που γενικά είναι από τις αγαπημένες τους τροφές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυλαρακια ειναι για tropical με υψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινες (απο οτι λεει) ειναι περιπου μια βδομαδα που το κανει αυτο... οσο δηλαδη το εχω εγω... ακομα και η αλλαγη περιβαλοντος να εφταιγε θα ειχε περασει τωρα μετα απο τοσο καιρο... Τι να πω... Οσο για κατεψυγμενο που μπορω να βρω μιας και τα pet shop δεν τα πολλυσυμπαθω.... Ξερετε σε τι κατασταση εχουν ολα τα Βettas... Ασε που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα μερικοι μερικοι... (ενας μου εδωσε goldfish φυλαρακια...Κανουν δουλεια... φαγητο ειναι.... ΕΛΕΟΣ)
|
|
||||
|
||||
![]()
Από ξηρές τροφές, η Atison's Betta Pro (της Ocean Nutrition) είναι για μένα η καλύτερη (θα έπρεπε να μου δίνουν ποσοστά τόσο που την έχω διαφημίσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολλυ για της συμβουλες σας...
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα πρωι θα πας να τον ταισεις και οταν πλησιασεις το χερι σου θα πηδηξει και θα στο φαει μαζι με τα φυλαρακια..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω αν δε βρισκεις στην περιοχη σου
http://www.ebay.co.uk/sch/?_nkw=bett...&_stpos=&gbr=1 Αν βρεις και καμια καλλιεργια grindal μπορει να ζωηρεψει ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για μονομαχοενυδρειο... | cherry | Bettas | 19 | 10-03-10 14:04 |
Τι τρωει ενας μονομαχος? | Krisos | Bettas | 4 | 28-12-09 18:38 |
βοηθεια με μονομαχο | giannio1976 | Bettas | 8 | 24-04-08 10:47 |
μονομαχος βοηθεια | kourba | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-01-08 19:09 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ??? | ghat | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-07-05 16:03 |