|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο μένα.
Το ενυδρείο σου μου αρέσει σαν στυλ, όμως κρίμα για το ξύλο! Εδινε ενα σημείο που μπορουσε να σταθεί το μάτι και από κει να μπορεί να δει και το υπολοιπο ενυδρείο. Τωρα όταν το κοιτάει κανείς μενει λίγο ξεκρεμαστος, σαν να μην ξέρει τι να πρωτοκοιτάξει. Σαν να μην υπάρχει ένα κεντρικό σημείο. ( εχω βέβαια και μια αδυναμία στα ξύλα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κερδιζεις κατι που αφαιρεσες το ξυλο ισα ισα που φαινεται αδειο. Πολυ καλη η προσπαθεια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να βαλεις παλι το ξυλο,ηταν σημειο αναφορας στο στησιμο σου και τωρα δειχνει καπως...περιεργα.Ομορφο το στησιμο παντως...με το ξυλο!
![]() Oσο για τα 3 ειδη rainbow που εχεις μεσα θα σε απογοητευσω... Κανενα απο τα 3 αυτα ειδη δεν θα δειξει την συμπεριφορα του σε αυτα τα λιτρα και μηκος ενυδρειου.Επισης ειναι κοπαδοψαρα και το καθε ειδος θελει 5+ ψαρια να ειναι μαζι. Οποτε αν θελεις σωνει και ντε ενα ειδος μελανοταινιας στο ενυδρειο σου κρατα μονο ενα ειδος και καντο κοπαδακι...και μαζευε κανα φραγκο να πας σε 120 εκατοστα μηκος... ![]() Σε 80 εκατοστα μπορεις να πας σε αλλα ειδη μελανοταινιας οπως praecox,macculochi,gracilis k.a.
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαίνουμε σε ριζικές αλλαγές αλλά δεν με πειράζει καθόλου
![]() Η απορία όμως είναι:που μπορώ να βρω τα συγκεκριμένα είδη praecox ή macculochi;Μέχρι τώρα πήγαινα στα μαγαζιά με ενυδρεία στην θεσσαλονίκη και έπαιρνα ότι είχανε απο rainbow(χάλια τακτική αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο).Υπάρχει κάποιο έμπιστο site;Στείλτε μου πμ αν θεωρείται διαφήμιση. Επίσης με τα ψάρια που έχω τώρα;Θα τα δώσω σε κάποιο κατάστημα μάλλον; ΥΓ.dimis στο επόμενο θα προσπαθήσω σίγουρα να κάνω πιο σωστές επίλογες.Το βλέπω να έχει οπωσδήποτε iriatherina werneri-Threadfin Rainbowfish πάντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αθερινουλες μπορεις να βαλεις και στο δικο σου τωρα,αν χαμηλωσεις και την σκληροτητα του νερου και προσθεσεις και ενα κοπαδακι praecox θα ειναι τελεια!
Για αυτα τα ειδη που μιλαμε τωρα κανε μια ερωτηση στον ΑΖΟΡΕΣ (Κωστης) και αν δεν μπορει να εξυπηρετήσει χτυπα κανα τηλ. στο waterinn.eu (ζητα τον Περικλη) & στο starfishaquariums.gr (Μανθος),στελνουν και οι 2 επαρχια.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!Θα πάω από αύριο κιόλας να ρωτήσω!
Για τις αθερίνες έχεις δίκιο νόμιζα ότι είχα ασυμβατότητα με τα ζεβράκια αλλά από ότι βλέπω τώρα στο Seriously Fish ταιριάζουνε στις παραμέτρους σε μαλακό βέβαια νερό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη προσπαθεια! και ωραιο στισιμο ενυδρειου για αρχαριος
![]() ![]() ![]() Και πανω απο ολα υπομονη ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε και εγώ είμαι υπέρ του ξύλου. Ετσί και αλλίως δεν είναι να πεις οτι τα ψάρια σου ειναι βυθού για να τα ενοχλει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
60 λίτρα φυτεμένο με γκάπυ-πλάτυ-νέον-rainbow | atoyx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 8 | 21-01-11 17:41 |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |