|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και ολα αυτα σε 400αρι;;;;
δηλ,εγω που εχω σε 25αρι φυτεμενο δυο σαλιγκαρια,μηπως να ευχαριστω τον Θεο που δεν γεννουν ;;;
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλουμε κλοουν με apple snails ?
θα τρωνε τα μικρα αλλα θα πειραζουν τα μεγαλα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ειναι απλο? Τα σαλιγκαρια προσμετρωνται στην ιχθυοφορτωση κανονικα. Και τα applesnail προσμετρωνται σαν ψαρι αναλογου μεγεθους. Μπορει ενα ενυδρειο 400 λιτρων να αντεξει 250 ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
ναι το γνωριζω,απλα ξερεις...η χαρα της γεννας
![]() ![]() παντως ειναι πανεμορφα ζωα!δεν τα βλεπω στα καθαριστες!μονα τους τα εχω! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεμε να το δοκιμασουμε εννοουμε να αφησουμε το "τσαμπι" να εκκολαφθει!
οχι βεβαια οτι εχω τσαμπι ακομα,αλλα αυτο εννοουσα... και μιας και με ρωτησες για συνθηκες,ειναι πολυ καλες και τα εχω τρεις εβδομαδες....(το ενυδρειο τρεχει 5 μηνες)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη σιγουρια μη την εκλαμβανεις ομως δεδομενη. Προτεινω να μη δοκιμασεις, και ουσιαστικα να παρεμβαινεις αποτρεπτικα, δλδ να αφαιρεις τα αυγα πριν εκκολαφθουν.
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...μην μου το λες ετσι....
παντως πρεπει να ειμαι λγο γκαντεμοσκυλο,γιατι οσες φορες ειχα,δεν γεννουσαν,ενω και τωρα παλι δεν δειχνουν να γεννανε! οποτε μην ανυσηχεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια και είχαμε δράση χθες το βράδυ το βάζω για λόγους πληρότητας!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κορυ πέρνουν μάτι....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple Snails | Αλέξης6 | Σαλιγκάρια | 4 | 11-11-09 23:40 |
apple snails | Δημητρης89 | Σαλιγκάρια | 5 | 21-06-09 14:18 |
Apple snails | eve_gr2000 | Σαλιγκάρια | 4 | 14-07-08 17:30 |
Αναπαραγωγή Apple snail | Candy | Σαλιγκάρια | 4 | 28-08-07 13:41 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |