|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε να ξερεις οτι μονο με εξωτερικο φιλτρο θα σωθεις οριστικα γιατι τα εσωτερικα δεν επαρκουν και δεν εχουν μεγαλη επιφανεια βιολογιας ,ειναι η προσωπικη μου γνωμη που μπορει να μην ειναι και σωστη
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να εχεις δικιο, αλλα να πω την αληθεια θεωρω υπερβολικο το εξωτερικο φιλτρο για 60αρι ενυδρειο. Ισως θα ηταν η καλυτερη λυση για ενα μεγαλυτερο, κατα τη γνωμη μου. Θα δω πως θα παει παντως και θα δουμε....
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ άμεσα θα έκανα μια μεγάλη αλλαγή νερού και αύριο θα κράταγα μόνο τα ψάρια που αντέχει το ενυδρείο μου και βέβαια ταιριάζουν οι συνθήκες νερού που μπορεί να διατηρώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά υλικού....?? | alex siak 1986 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 21-12-10 16:08 |
Επιπλέον λάμπα σε record 600 | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-11-10 14:07 |
Συντήρηση βιολογικού φιλτρου | LEON13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-06 13:38 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |