|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πασο κι εγω, γιατι ειναι γνωστο οτι το μινιμουμ δεν ειναι ιδιο με το μαξιμουμ (και δεν υπαρχει μαξιμουμ)
![]() ------------------------- Οπως και να το κανουμε ομως δεν νομιζω το ενυδρειο σου να ειναι κοντα στο μινιμουμ για αυτα τα ψαρια και εκτος αυτου δεν ειναι και οτι ναναι απο στησιμο. Οποτε ασε τη γκρινια ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-12-11 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο το ενυδρειο Δημητρη..αν εβαζες και καμια parva...
![]() Τωρα μπορω να πω πως ζηλεψα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη εισαι τυχερος αν ειναι ολες Παρκινσονι,θεωρουνται πολυ πιο σπανιες οι "orient". Olga εχω κανει κατι κονε για τις Parva και περιμενω με το νεο ετος να δω αν θα κατσει...
|
||||
|
||||
![]()
Τα ουρανια τοξα μου ειχαν κεφια σημερα και αποφασισαν να ποζαρουν,οποτε ειπα να αφησω την ευκαιρια να παει χαμενη...
Ιδου η Α male Melanotaenia sp. rubrostriata "soba village"... ![]() Eδω η Α male Melanotaenia parkinsoni "orient" η οποια ειναι και το κυριαρχο ψαρι του ενυδρειου... ![]() Και εδω το Male Empire Gudgeon ετοιμο για αναπαραγωγη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες οι σαρδέλες σου! Ο parkinsoni λες θα πάρει κι άλλο χρώμα ή μπα; Κι ο gudgeon κούκλαρος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτα χρωματα Δημητρη.Να τα χαιρεσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τον Gudgeon οταν ειναι σε μερες ζευγαρωματος το χρωμα του ειναι τοσο εντονο που σε οποιο σημειο του ενυδρειου και αν βρισκεται δεν γινεται να μην σου τραβηξει το βλέμμα...
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη αναπαραγεις κανενα ειδος?
Τα gudgeon σε τι μεγεθος φτανουν?Μεγαλωνουν γρηγορα? |
|
||||
|
||||
![]()
τα Empire Gudgeon είναι φανταστικά!!!!
να τα χαίρεσαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναπαρήγαγα τις Μελανοταινιες στην αρχη,οπου και εδωσα ολα τα μικρα τους,αυτη την στιγμη δεν εχω χρονο να ασχοληθω με το μεγαλωμα αλλα ελπιζω σε κανα διμηνο θα ειμαι σε θεση να βαλω μπροστα καμια γεννα. Για τα gudgeon δεν εχω επιχειρήσει ακομα καποια αναπαραγωγη αλλα δεν αποκλειεται να το κανω αν βρω διαθεσιμο χρονο και ενυδρειο.Οσο για το μεγεθος τους φτανουν τους 12-13 ποντους με καταλληλη διατροφη και φροντιδα.Για το αν μεγαλωνουν γρηγορα,ναι,σιγουρα παντως μεγαλωνουν γρηγοροτερα απο τις μελανοταινιες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |