|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω μια ανουμπια (τεραστια) 2 χρονια τωρα και την εχω φυτεμενη σε χαλικι!ουτε ξυλο ουτε τιποτα!μου δινει καμια δεκαρια φυλλα τον χρονο!!!
επισης εχω ακομη 2-3 ανουμπιες,χωρις τις ιδιες "επιδοσεις",αλλα τα πανε και αυτες καλα,επισης στο χαλικι! ομως: 2 φορες επιχηρησα να τις κοψω για να κανω και αλλα φυτα,αλλα και τις δυο σαπισε το ενα κλαδεμα! ποιος ξερει.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ριζωμα πρεπει να ειναι εκτος νερου.
Τα ριζιδια μπορει να ειναι μεσα στο βυθο. Ο κανονας, παγκοσμιως παρατηρημενο, ειναι οτι οταν μενει το ριζωμα μεσα στο βυθο σαπιζει. Αν τωρα καποιο φυτο τα παει καλα και βυθισμενο, μπορει να εχει βρει τροπο (στο χαλικι ιδιως αν ειναι χοντρο) να επιζει.
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες απ'ότι μου λέτε, σάπισε επειδή ήταν βυθισμένη η ρίζα στο χαλίκι. Που σχετικό είναι και αυτό. Κρίμα.
Λοιπόν το ένα φύλλο το φύτεψα σε γλαστράκι με χώμα, το άλλο στο χαλίκι και το άλλο το σφήνωσα στη επιφάνεια του νερού(κοντά στο φίλτρο). Να δω αν σε μία από τις 3 περιπτώσεις, θα βγούνε ρίζες! @Janickrules λες να είναι τόσο δύσκολη η αναπαραγωγή τους; Τυχαίο που σαπίζει το δεύτερο φυτό; Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή και θα δω... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φύλλα δεν πρόκειτε να γίνουν φυτά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κερατόφυλλο σάπισε | Ioanna.bar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 26-10-11 14:49 |
πώς να καταλάβω αν η java moss σάπισε; | xristoss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-08-11 09:48 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Πολλαπλασιασμός Ανούμπιας | GIAN_NIKOLA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-04-09 21:39 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |