|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά!Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις!Θα το δοκιμάσω με αυτό με το φόντο.Επίσης σκέφτομαι να βγάλω το ξύλο και να δοκιμάσω την τύχη μου με κάποιο γρασίδι.Ίσως και να κάνω κάτι με java moss.
ΥΓ.Αν εννοείς συμβατότητα zebra με rainbowfish δεν βλέπω για την ώρα να έχουμε κυνηγητά.Τώρα αν μεγαλώσουνε και άλλο τα rainbow δεν ξέρω... |
|
||||
|
||||
![]()
η java moss δειχνει απιστευτα μολις παρει λιγο τα πανω της και μεγαλωσει.πολυ ομορφο φυτακι και μπορεις να κανεις πολλα μαζι του.το μαυρο φοντο θα δωσει βαθος και θα αναδειξει και τα χρωματα που εχεις μεσα τωρα.ψαριων και φυτων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Συμφωνώ και εγώ σε ενα σκουρόχρωμο φοντο. Προσωπικά θα μου αρεζε παραπάνω αν ειχες ενα είδος μελανοταινίας! Να φαίνεται ποιο ομοιόμορφο και να κανουν κοπαδάκι!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια προσπαθεια που με τον καιρο θα γινει ακομη καλυτερη.Η μονη μου ενσταση ειναι στο οτι οι μελανοταινιες,θελουν 1+μετρα μηκος ενυδρειου,μιας και οπως θα εχεις αντιληφθει ειναι δραστηριες.Ειδικα οι boesmani μπορουν να φτασουν και 10 ποντους και οσο να ναι θα στριμωχθουν σε 80cm μηκος.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Το θέμα χώρου το είχα σκεφτεί και εγώ για αυτό και αποφάσισα να αφαιρεθεί το ξύλο ώστε να κερδίσω λίγο παραπάνω στο κέντρο του ενυδρείου. Είναι το πρώτο ενυδρείο που κάνω και όσο και αν διάβασα πριν ξεκινήσω δεν απέφυγα κάποια λάθη!Το παλεύω ακόμη πάντως κάνοντας ότι διορθώσεις χρειάζονται. ΥΓ.Και το κοπαδάκι είναι καλή ιδέα αλλά ξεκινώντας έβαζα τα ψάρια λίγα λίγα και δεν το σκέφτηκα να έχω ένα είδος.Στο επόμενο ενυδρείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτό ακόμα...Το ξύλο έχει βγει για να κερδίσουμε σε χώρο.Τα φυτά έχουν μεγαλώσει αρκετά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο μένα.
Το ενυδρείο σου μου αρέσει σαν στυλ, όμως κρίμα για το ξύλο! Εδινε ενα σημείο που μπορουσε να σταθεί το μάτι και από κει να μπορεί να δει και το υπολοιπο ενυδρείο. Τωρα όταν το κοιτάει κανείς μενει λίγο ξεκρεμαστος, σαν να μην ξέρει τι να πρωτοκοιτάξει. Σαν να μην υπάρχει ένα κεντρικό σημείο. ( εχω βέβαια και μια αδυναμία στα ξύλα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
60 λίτρα φυτεμένο με γκάπυ-πλάτυ-νέον-rainbow | atoyx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 8 | 21-01-11 17:41 |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |