|
||||
|
||||
![]()
παντως αυτο που μου αρεσει ειναι που αρκετοι ειπαν οτι το παλικαρι που δεν ξερει φταιει ....
Ειναι οπως εμενα μου πουλησαν με κατι μολλυ ενα ωραιο ροζ ψαρι (σαγκρια) λεγεται αν θυμαμαι καλα που το περασα για χελι και αυτο ηταν σαρκοφαγο και μου εφαγε 5-6 ενυδρεια ψαρια..... Δηλ επειδη ειμαι αρχαριος δεν πρεπει να με σεβονται αλλα να με κοροιδευουν... Ωραιοι επαγγελματιες.... Ε τοτε ρε παιδια να γινουμε παντογνωστες να ξερουμε τα παντα για να μην μας πιανουν κοροιδα..... Γιαυτο επιμενω πως το ξεσκαρταρισμα πρεπει να γινει...να μεινουν οι πιο φθηνοι και πεπειραμενοι.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90ρι με ξιφοφόρους και κριμπένσις | QS-Plan | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 15-02-11 12:02 |
Finrot σε ξιφοφόρους | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-06 00:21 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Ick σε Ξιφοφόρους | karalioman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 05-12-05 09:37 |