|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα, εντάξει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα να συμβαινει αυτο!
εχω την βεβαιοτητα οτι απο το τζαμι βλεπουν εμας και οχι το ειδωλο τους... φιλε μου τα ψαρια σου απλως ειναι ακομη αγχωμενα!και μεχρι εχθες χωρις επαρκεις οξυγόνωση! με λιγη προσοχη θα στρωσουν.. για μενα θα επρεπε να παρεις μερικα γκαπυ πρωτα,να κανεις ενα χαρεμακι!μετα τα πλατυ! αλλα οκ. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα ε!
2-3 αατομα μιλαμε σε διαφορετικα θεματα!!! τωρα το συνειδητοποιώ!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο
![]() χαιρομαι που τα ψαρακια ειναι καλυτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- Μολις πέθανε το πρώτο γκάπυ που είχα βαλει στο ενυδρείο ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ορίστε και οι σημερινές μετρήσεις μετρήσεις μου: Νο3: 0 Νο2: 0 GH: 16 KH: 7,2 PH: 8 CL: 0 NH3/NH4: 0 λετε να υπάρχει κάποιος ιός? αν και ο πατέρας μου λεει πως το συγκεκριμένο γκαπυ ειχε σττραβο σκελετό ------------------------- έμεινε μόνο του τώρα το άλλο γκάπυ με 2 ξιφοφόρους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sandrea : 01-12-11 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο 7 λίτρων και guppy | iugin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 23-05-11 18:58 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |