|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
update??
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους, σορρυ για την αργοπορημενη απαντηση αλλα εχω λιγο τρεξιμο αυτη την περιοδο. Το ενυδρειο παει μια χαρα, απο ζωντανα προστεθηκαν 2 δισκακια ακομα και μερικα στερμπαι, απο τεχνικης πλευρας μπηκαν γυαλινα καπακια για την αποφυγη της εξατμισης, προστεθηκαν αλλοι 2 θερμοστατες 500 watt εκαστος και εφτασαν την συνολικη ισχυ θερμανσης στα 2500 watt, και περιμενω τα χριστουγενα να μου ερθει απο Αμερικη ενας πιο πληρης και κυριως πιο συνχρονος controller που θα παροπλησει τους παλιους και θα αναλαβει πληρως ολο το ενυδρειο προσθετοντας επισης αρκετες νεες δυνατοτητες που χρειαζομαι. Στο αμεσο μελλον θα προστεθουν μερικοι δισκοι ακομα μεχρι να φτασουν τους 20 συνολικα και μερικα στερμπαι ακομα μεχρι να γινουν 10. Αυτα για την ωρα, οτι αλλο θελετε ρωτατε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να πείς λίγα πράγματα για τον κοντρόλερ που λές;
Αν θυμάμαι καλά τώρα χρησιμοποιείς τον IKS και τον Apex!Τι δεν σ αρέσει σ αυτούς και τι περιμένεις παραπάνω από τον καινούργιο; Επίσης αν τα ξέρω καλά ο apex δεν βγαίνει για 220V, τον συνδέεις με μετασχηματιστή;Και αν είναι έτσι τι κάνεις με το plug bar του μετά; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τωρα το ενυδρειο τρεχει με τον IKS και αρκετους χρονοδιακοπτες, θα τα αντικαταστησει ολα ο Apex. Ο Apex ειναι οντως 110ν και θα παιξει με μετασχηματιστη. Ολα οσα θα συνδεθουν επανω του εχουν την δυνατοτητα να δουλεψουν απο 100-230ν, το μονο που χρειαζονται ειναι ανταπτορα για να κουμπωσουν στο plug bar.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε respect ζηλευω και εαν ποτε ερθω στα μερει σου εκτος το οτι εσυ θα κερασεις καφε εγω θα σε κερασω τσαι στον cbrα σου να βγαλω το ακτι μου και την ζηλια μου φτου φτου να μηην στο ματιασω.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οταν βαλεις ολους τους δισκους ανεβασε και καμια φωτο να ζηλεψουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχως το σπιτι εχει νυχτερινο ρευμα και το μεγαλυτερο φορτιο ειναι ρυθμισμενο να γινεται μεσα εκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
update?!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανά νέο υπάρχει ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
κατασκευη ενυδρειου | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 14-10-10 14:59 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |