|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ουτε apple.
------------------------- Παράθεση:
Εγω εχω και στο 120λιτρο που μπηκαν συνεχομενες δοσεις χωρις αλλαγη νερου, αλλα και στο γαριδαδικο που μπηκε ομως μικροτερη δοση, και οι κρυπτοκορινες ειναι μια χαρα. Ισως αν μπορουσες να αφαιρεσεις τα σαλιγκαρια με καμια παγιδα, να μπορεις κατα τ'αλλα να το ριξεις. (δεν ξερω απο nerite)
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 25-11-11 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγώ έχω γεμίσει πλάναρια πήγα αγόρασα το πανάκουρ. Το πήρα 15 ευρώ τόσο κάνει η με κατακλέψανε;
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι συσκευασια και τι μορφη το πηρες;
|
||||
|
||||
![]()
Σε συσκευασία χαπιων 250 mg
|
||||
|
||||
![]()
αν θυμαμαι καλα ο κτηνιατρος μου προτεινε να παρω μονο μερικα χαπια για τη δουλεια μου...και δε πηρα ολη τη συσκυεασια. ποσα χαπια πηρες?
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα όλο το πακέτο δηλαδή συνολικά 50 χάπια.
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειχα παρει μονο μια πλακετα με χαπια ...γιαυτο και ειχα δωσει 3-4 ευρω αν θυμαμαι καλα..οποτε μαλλον το πηρες σε σωστη τιμη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |