|
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα φάρμακο, πήγα από και και είπα στο φύλακα τι να κάνει (κατάλαβε τώρα ένας θεός ξέρει...
![]() Τον ρωτούσα πότε έκανε την τελευταία αλλαγή νερού και απέφευγε να μου απαντήσει... μου έλεγε για το άλλο ενυδρείο που έχει πιο πέρα και άλλαξε πιο πρόσφατα το νερό. Κάτι μου είπε για όταν άνοιξαν τα σχολεία...κάτι τέτοιο..δλδ από το σεπτέμβρη? ![]() Από ότι κατάλαβα έκανε μεγάλες αλλαγές περίπου το 80% (με αντιχλώριο ναι!!!). Δεν τόλμησα να κάνω τεστ νερού θα πάθαινα καρδιακό. Τελοσπάντων του εξήγησα αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση (όχι ότι φταίει ο άνθρωπος απλά του τα φορτώσανε) θα αρρωστήσουν και τα υπόλοιπα ψαράκια και μετά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ιωαννα μιλας για ενυδρεια ιδιαιτερα παραμελημενα και ενα σχολειο για ονομα του Θεου!!! που ακριβως στο σχολειο βρισκονται αυτα? αν τα εχει καποιος καθηγητης π.χ. στο γραφειο του, ειναι ευθυνη του και -αν και λυπαμαι για τα ζωντανα- ας κοψει το λαιμο του... αλλα αν ειναι στον ευρυτερο χωρο του σχολειου για να τα βλεπουν μαθητες...ειναι αυτο παραδειγμα διατηρησης ζωων? ειναι μαθημα αυτο για τα παιδια?? ναι!! πως να τυραννουν ζωντανα!! σε οποιου το σπιτι και να συμβαινει ειναι δυσαρεστο... αλλα να γινεται αυτο σε ενα σχολειο και να μαθαινουν τα παιδια την ασεβεια στη ζωη...την τυραννια και την εγκαταλειψη ειναι ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ!!!!!!!!!! εχω εξοργιστει ιδιαιτερα και αν ημουν καπου κοντα θα πηγαινα και θα τους εδινα να καταλαβουν μερικα πραγματα. και το κυριοτερο...(επειδη δεν ειναι και δουλεια του φυλακα φανταζομαι) αν δε μπορουν να τα διατηρησουν σωστα...να τα παροπλισουν τα ενυδρεια τους. αν ειναι εγκλημα να παραμελεις τα ζωντανα σου...ειναι πολλαπλασιο εγκλημα να διδασκεις την εγκαταλειψη σε ατομα που τωρα διαπλαθουν το χαρακτηρα τους. γιατι αυτο συμβαινει αν μιλαμε για σχολειο μαθητων και ολα αυτα ειναι σε κοινη θεα. ανηκουστο...κι εξοργιστικο να λαμβανουν μαθητες τετοια μηνυματα!! Ντροπη!!! χαιρομαι που θορυβηθηκες και το ψαχνεις...αλλα αν σου ειναι ευκολο εξηγησε τους μερικα πραγματα....πιστευω να καταλαβαινεις κι ελπιζω να συμμεριζεσαι αυτα που γραφω.. υ.γ. δε θα ειχα κανενα προβλημα -ισα ισα ευχαριστως- θα τους τα ελεγα ο ιδιος αν υπηρχε καποιο φαξ..ενα τηλεφωνο...η οταν επισκεφθω τη θεσσαλονικη το δεκεμβρη.
|
|||
|
|||
![]()
Πρόκειται για ιδιωτικό σχολείο και πιστεψέ με οι μαθητές ούτε που τα δίνουν σημασία ούτε ξέρουν τι φροντίδα χρειάζονται.
Έχει και ζωολογικό κήπο το σχολείο μικρό βέβαια αλλά αρκετά φροντισμένο γιατί "φαίνεται". Τα ψάρια ούτε φως έχουν ούτε τπτ, όλοι γραμμένα τα χουν. Οπότε υποψιάζομαι ότι μαθητές και γονείς θεωρούν ότι είναι μια χαρά. Η διευθύντρια του σχολείου απο ότι ξέρω δε σηκώνει κουβέντα να διώξει τα ζώα, άσχετα που αυτή εννοείται δεν έχει σχοληθεί ποτέ με αυτά. Κάποτε νομίζω είχε έναν άνθρωπο μόνο για αυτή τη δουλειά να προσέχει δλδ τα ζώα, αλλά τώρα τα χει φορτώσει όλα στο φύλακα. Δεν τολμάω να πω τπτ, γιατί αν πω παίζει να χάσει ο πατέρας μου τη δουλειά του (για τέτοιο άνθρωπο μιλάμε) οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβαινω τη θεση σου... σου στελνω πμ.
|
|||
|
|||
![]()
To ψαράκι που είχε pop eye απεβίωσε, φαντάζομαι σειρά έχουν σιγά σιγά τα υπόλοιπα...
|
|
||||
|
||||
![]()
και πολυ αντεξε αναλογιζομενοι τις συνθηκες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το βλεπω το θεμα πρωτη φορα.
Aν ειχε το ψαρι τετοιο pop-eye απο βακτηριακη, με το melafix δεν σωνοταν με τιποτα. Απο οσο μπορω να δω ομως απο τις θολες φωτο, παιζει το ψαρι να ηταν telescope-eye και να μην ειχε τιποτα. http://www.google.gr/imgres?q=veilta...6z5TAAg&zoom=1
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προεξέχοντα μάτια. | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 29-11-10 01:38 |
Πρησμένα μάτια σε lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 4 | 12-08-09 17:11 |
Παραπληγικό Σκαλάρι και Μονομάχος με πρησμένα μάτια | Pan0z | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-03-09 10:42 |
πρησμένα cardinal | paxh2o | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 15-06-07 06:29 |
Πρησμένα χείλη δίσκου | thediscusman | Δίσκοι | 8 | 27-06-05 08:53 |