|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι! Γράψε μας και καμιά πληροφορία για τις συνθήκες, τη διαδικασία κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει κάποια διαδικασία φίλε μου. το πεχά είναι γύρω στο 7- η σκληρότητα υπολογίζω γύρω στο 5-6 και στο ενυδρείο έχω ικανοποιητική ποσότητα ξύλου. αρκετά φυτά(όχι απαραίτητα) σχετικά συναιπείς αλλαγές νερού και φαγητό άφθονο. τα πιτσουνάκια κάνανε τη δουλειά τους μόνα τους. παρόλο που είναι γενικά φοβιτσιάρικα ψάρια, βρήκαν το δρόμο τους. ουσιαστικά την τυπική φροντίδα, τπτ ιδιαίτερο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!! αντε μπας και ξεκολλησει ο κοσμος απο τους κοινους πλεκο...
![]() (το trifasciata σε μενα δεν ειχε εκεινο το χρωματισμο πανω στο ραχιαιο πτερυγιο...αλλα ηταν λιγο πιο μπλε -εκτος αν ειναι θεμα φωτισμου. ψαχνεις ακομη κυρια ε? )
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστώ! να κρεμάσω και κανα ματάκι μη μου τα ματιάσουν και μη τα ματιάσω ο ίδιος !!!!
Πάνο, το τριφασιάτα το έχω κάλομάθει. 3 φορές τη βδομάδα καταβροχθίζει αρτέμιες και έχω άλλες 3 τροφές για εναλλαγή ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() είχαμε δεύτερη γέννα πρίν λίγες μερούλες..... ...ρε σεις, είναι λογικό?.......εχθές το βράδυ, μέτρησα στα τζάμια μόνο...... 60+ μικρά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα! Κουνέλες κανονικά! Μετά απο 1,5 μήνα είχα την δευτερη γέννα.
Εμένα κανουν 40-50 μικρα και ειναι 1 ετους. Υπολογίζω ποσοστό επιβίωσης 60%..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για γέννα... | banzai | Ζωοτόκα | 3 | 26-08-11 18:45 |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα | CostasD | Malawi | 22 | 04-05-09 14:33 |
1η γέννα... | sidirchris | Ζωοτόκα | 12 | 03-07-08 10:06 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |