|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ σ'ευχαριστω θα το εχω υπ'οψην μου.Ναι εννοειται ότι θα κάνω το τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά
------------------------- Λοιπόν από το πετ σοπ μας έδωσαν δύο φάρμακα το ένα είναι Seachem-Prime και οι οδηγίες είναι 5ml για κάθε200Λ Seachem-Stability " " " 5ml για κάθε 40Λ και τα δύο για νέο ενυδρείο (πρώτη φορά) Το stability 5ml για κάθε 80Λ για 7 ημέρες, μετά ισχυρίζεται ότι είναι οκ να βάλω ψάρια Ειναι ασφαλές να τα χρησιμοποιήσω, τι λέτε; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντηση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NasiaTim : 21-11-11 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το prime ειναι πολυ καλο
Με το stability αν σε μια εβδομαδα ειναι στρωμενο το ενυδρειο και ετοιμο να δεχτει ψαρια, εχεις δωρεαν 6 μηνες μαθηματα κιθαρας ![]() διαβασε στα υπομνηματα για τον κυκλο του αζωτου και το μπολι
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα!οκ θα το κοιτάξω ξανά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες, μέσα σε κάθε θεματική ενότητα θα βρείς υπομνήματα, οδηγίες και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν. Το ξέρω πως σαν αρχάρια ίσως βιάζεσαι να δείς το ενυδρείο σου στημένο και με ψάρια, όμως έχεις όλο το χρόνο να το ξεκινήσεις σωστά μια και της καλής. Αλλωστε απ' τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους, είναι αυτή του στησίματος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!Ευτυχώς που ανακάλυψα εγκαίρως το φόρουμ και δεν έκανα ότι μου είπαν στο πετ σοπ που απότι κατάλαβα λένε ότι ναναι..Θα κάνω όλα τα βήματα που πρέπει και fingers crossed!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια ερώτηση: αφού βάλω το μπόλι μετά από πόσες ημέρες μπορώ να βάλω τα ψαράκια? αν κατάλαβα καλά αμέσως, αλλά δεν είμαι και σίγουρη
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα καταλαβες.μην τα βαλεις ολα μαζι ομως.
βαλε 1-2 στην αρχη και σταδιακα ανα βδομαδα θα προσθετεις μεχρι να φτασεις τον τελικο αριθμο που θες.συνεχισε να κανεις και μετρησεις ομως για να δεις αν επιασε το μπολι και να προλαβεις τυχων αυξηση της αμμωνιας αφου μπουνε τα πρωτα ψαρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Πολλες αποριες βοηθηστε αρχαρια!! | Efh | Χρυσόψαρα | 177 | 03-01-11 01:52 |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |