|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.
![]() Ancistrus τοτε ειναι, εγραψες πλεκο και αυτα γινονται μεγαλα. GH KH μετρηση? Με τι τροπο κατεβαζεις το πεχα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πεχά κατεβαίνει με τον καιρό μόνο του, εάν δέν έχεις ασβεστολιθικές πέτρες, δεν βάζεις παράξενα αντικείμενα μέσα κ.α. Εγώ προσωπικά στο νερό που είχα severum k.a. ψάρια το νερό ήταν έτσι και εριξα και τα άλλα, με μία αλλαγή νερού ώστε να μείνουν οι συνθήκες του νερού παρόμοιες με πρίν.Πάντως ακριβώς πώς κατεβαίνει το πεχά δεν ξέρω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετρας με στικ η υγρα τεστ? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() μην τα εμπιστευσαι φιλε μου αυτα,δειχνουν οτι ναναι. να προτιμας υγρα τεστ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν τις ίδιες τιμές?, γιατί άν έχουν γιατί όχι?
|
|
||||
|
||||
![]() δεν καταλαβα ακριβως τι με ρωτας ![]() στικακια της ιδιας εταιρειας μου εδειχναν ph 9,0.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ποσο καιρο ετρεχε το ενυδρειο πριν πεσει το πεχα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |