|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπε ο Dimitris_Batman & Samian 3 πράγματα θελει...σίγουρα
1) Κοσκίνισμα 2) Πλύσιμο με νερο στο μπανιο 3) Βράσιμο για κανα 20λεπτο και το νερο να κοχλάζει...οχι πολυ...αλλα να κάψει τα παντα. ...και αν θες και ανθρακα...καλο ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θα φιλοξενησει το ενυδρειο (που θα εχει την αμμο αυτη)?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
η θαλασσινη αμμος περιεχει πολλα σπασμενα (τσοφλια καυκαλα) απο σαλιγγαρια οστρακειδη τα οποια θα σου σκληρενουν το νερο σιγουρα.επισης εχει και πυριτιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και η κατοικοι αυτου??
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος την αμμο που εχω στα ενυδρεια μου την εχω μαζεψει απο παραλια οχι καλοκαιρινη περιοδο γιατι υπαρχη πολυ βρομια τιν βαζω σε κουβα με ξυδι να σκοτωσει τα μικροβια πολυ καλο πλυσιμο κ ετυμη καλο θα ηταν της προτες μερες να μπει στο φιλτρο κ ανθρακα κ εισαι ετοιμος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα καλοκαίρι ή χειμώνας το χωμα...αν κανεις ολα αυτα που ειπα παραπανω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μιλαω για της βρομιες που αφηνουμε στης παραλιες τσιγαρα αντιηλιακα κλπ. οσο νανε υπαρχη ποιο πολυ βρομια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος Θαλασσης σε ενυδρειο γλυκου νερου | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-04-10 21:33 |
άμμος θαλασσης | KOKOBAS | Malawi | 14 | 03-05-08 08:36 |
αμμος θαλασσης+φυτεμα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-10-07 12:43 |
Καθαρισμος αμμου θαλασσης | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-05-07 21:10 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |