|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου να σου ζησουν τα γλυφτράκια σου
σε ζηλευω και σου ευχωμαι όλα να πάν καλά ΜΠΡΑΒΟ
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζησουν ευχομαι πολλες επιτυχημενες γεννες
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν κουκλια!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα ευκαιρια σημερα και ειδα τα αυγουλακια απο την κινηση που εκανε ο αρσενικος.εχω αλλα 7-8 κιτρινα αυγα και πολλα ασπρα διαφανη.να φανταστω οτι τα ασπρα δεν θα εκολαυθουν.το τραβιξα βιντεο.αυριο θα σας δειξω πως τα προσεχη ο αρσενικος οπως και σε τι κατασταση ειναι τα πρωτα 7 μικρουλια απο την πρωτη γεννα που διανιουν σημερα περιπου της δυο βδομαδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αυγα τελικα δεν σκασαν και τα παρατησε ο αρσενικος μετα απο 2 μερες.η φωτο ειναι απο την κατασταση των αυγων μολις τα αφησε απο το ξυλο που τα φυλαγε ο αρσενικος. μην χασουν οι γαριδες αρχισαν το παρτυ.
στην αλλη φωτο τα πρωτα μικρα απο την πρωτη γεννα.εδω δεν ειχα καμια απωλεια οσα ειχα δει απο την αρχη 7 μικρουλια τοσα εχω ακομη.μεγαλωνουν και γινεται χαμος οταν τα δινω κολοκυθακι,κουνουπιδι και ταμπλετες. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα τελικα βγηκαν;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα corydaras albino! | mixalis p | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 08-12-11 23:48 |
Ancistrus sp.3 albino | imichal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 27-03-11 18:36 |
γεννα corydoras albino | AXEL | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 18-11-08 06:19 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |