|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(ψιτ ξέχασες το link ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα χαρτάκια είναι για πρόχειρη μέτρηση.
Να προτιμήσεις υγρά τεστ που είναι πιο αξιόπιστα (πχ της Api). |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxaxa........ναι νομιζω εχεις δικιο..
http://viewitem.eim.ebay.gr/160-Full...839803924/item ------------------------- Παράθεση:
Παντως ευχαριστω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick :D : 21-11-11 στις 17:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
160 σε τιμη 1,16?
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι φένεται... αυτα τα τεστακια θυμαμαι και τα χρησιμοποιουσα στο γυμνασιο!! νομιζω στο μαθημα της φυσικης..
![]() Εγω παντως τα παραγγειλα!!!!! 1,16 δεν ειναι τιποτα βεβαια κανουν και 2 μηνες να ερθουνε αλλα δεν βιαζομαι.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα εχεις νεα πες μου! γτ κατι δεν μου παει καλα εδω!
καλη τυχη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Test NO3 | DimmyF | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 24-09-05 23:14 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |