|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα ειναι,οπως και να εχει!!!!!!!!
μπραβο σου!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!! ελα να τα δεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
αχ τι ωραια
οταν θα εχεις shubunkin ειδοποιησε με! θα ηθελα ενα ειχα καποτε ενα θυληκο το εδωσα για αναπαραγωγη και μετα απεβιωσε ![]() πως και γιατι δεν εμαθα ομως τα μωρα εζησαν αλλα δεν ηταν και πολλα... ![]() και τωρα ψαχνω ενα... επισης κανα κιτρινο κομετ αμα παιζει μιλαμε τωρα για μεγεθοι περιπου 10εκ.-15εκ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mην χαίρεσαι Αποστόλη. Προσωπικά, έχω πάρα πολλά μικρά χρυσόμαψα στα χέρια μου, αλλά έχω πρόβλημα διάθεσης, έστω και αν τα δίνω δωρεάν.
![]() Ε, τί δηλαδή? Να τα δώσω τσάμπα στα διάφορα καταστήματα να τα μοσχοπουλούν στις γυάλες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα τα koi τα ειχα δοσει σε ενα πολυ καλο παιδι που ειναι εκτος φορουμ, εχει μια καλη λιμνη με σωστη εγκατασταση. μερακλης!!! και καναμε ανταλαγη! εγω koi και αυτος ειδη καλοπισμου κυπων. και παλυ καλα που βρεθηκε αυτο το παιδι!!! γιατι κανεις δε μου τα περνε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τα δινεται μονο σε συνχομπιστες!
και αν θελετε λεφτα να τα δωσετε σε μιση τιμη απο αυτη των μαγαζιων....εγω οταν ειχα παει στο πετ σοπ που παω γιατι ψωνιζω και για τον σκυλο μου απο εκει τα εχει σε καλες συνθηκες τα περισσοτερα αλλα και γω προσεχω τι παιρνω <<το παιζω και γω εξυπνη>> ![]() θυμαμαι τελευταια φορα που πηγα ειχε ενα απιστευτο black moor μεγαλουτσικο με μακριες ουρες και μαυρο-σοκολατι χρωμα μεγαλουτσικο και ηθελα να το παρω αλλα δεν το πηρα γιατι δεν μπορω να το διατηρησω στο ενυδρειο με τους κομιτες μεσα και ειναι και πολυ ευαισθητα αυτα βαλτε και καμια αγγελια και εδω και φωτο ειναι πολυ συμαντικες! παντως αμα μου δωσεις να ξερεις οτι θα μπει σε ενυδρειο δεν εχω λιμνη ...125 λιτρα εχω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
ποια ζωοτοκα ειναι ποιο ανθεκτικα? | tolis_1234 | Ζωοτόκα | 5 | 28-11-04 00:28 |