|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια φιλε μου.Πολυ ομορφο το ενυδρειακι σου.Δυστυχως πλεον εγινε ειδος πολυτελειας και αυτο το χομπυ οπως πολλα αλλα...Ο φωτισμος εχει ωραια αισθηση και απ οτι καταλαβα 'κανει' και στα κοραλια γιατι πολυ γκρινια επεφτε θυμαμαι.Καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο μετακομιση ολου του ενυδρειου απο το γραφειο στο σπιτι με την βοηθεια του καλου μου φιλου j.p. και υστερα απο προσεκτικο στησιμο για τοποθετηση των κοραλλιων το ενυδρειο πλεον ειναι ετσι.αφαιρεθηκε αρκετος βραχος και αραγωνιτης και τοποθετηθηκε μια σειρα power led.το αποτελεσμα ειναι αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω εγινε η μετακομιση.Τι εγινε ο υπολοιπος ο βραχος;Χαθηκε στην μετακομιση;;;;
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ ξέρω που πήγε ο βράχος οεο.. και μια μέρα θα τον παρουσιάσω ελπίζω...
πολύ φωτεινό το βλέπω ανδρέα τελικά πέτυχε το project με τα power led. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο.....μπράβο!!!! Τωρα κατάλαβα γιατι φαγωθηκε ο Γιάννης να κάνει θαλασσινό, τετοια του δειχνεις και θα με πεταξει και απο την κουζινα ετσι όπως παει.........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοια σου και το καταλαβα που πηγε ο βραχος. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα έχουμε κανένα νέο απο το reef σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο τρεχει ακομα με τα ψαρακια του αλλα χωρις κοραλλια.τα κοραλλακια δωθηκαν στο γιαννη απο την πρεβεζα για να φτιαξει το στολιδι του.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετα ομορφο αλλα μου φαινεται λιγο αδειο...δεν θα ηταν ποιο ωραιο με δυο νησάκια αντι για ενα?
την βιολογια σου την στηρηζεις αποκλειστικα στον βραχο ή οχι? Ποσσα λιτρα ειναι και ποσα κιλα βραχο εχεις βαλει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
oups
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι το ενυδρειο αρχιζει να στοκαρετε με κοραλλακια φιλων και θα συνεχισει σαν reef.το μονο που με χαλασε ηταν η απωλεια του blue tang μετα απο 5 χρονια.το ειχα παρει σαν 2ευρω και το ειχα κανει τεφαρικι.σε λιγεσ μερες ερχονται φωτο.να ξεσκονισω και λοιγο το μακρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |