|
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους!!!
![]() Σήμερα 17/11/2011 παρέλαβα τα πιο κάτω Endler-άκια. 3 ζευγάρια (#1) Original type= Black Bar και 3 ζευγάρια (#5) Original Snake Chest Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερναν μετά από τόσο μακρινό ταξίδι, και ειδικά με τέτοιες θερμοκρασίες που επικρατούν. Απίστευτο!!!!! ![]() Τα έχω βάλει προσωρινά σε δύο διαφορετικά ενυδρεία (ένα μικρό 15 λίτρο –και ένα 120 λίτρα) για να μην αναμίξω τους φαινοτύπους. Είναι μικρά και δεν έχουν σχηματίσει ακόμα τους χρωματισμούς τους. Ελπίζω να τα πάνε όλα καλά και να εγκλιματιστούν γρήγορα. Για να πάρετε μια ιδέα το πως θα γίνουν όταν μεγαλώσουν ακολουθήστε το παρακάτω link: http://swampriveraquatics.com/ Υπομονή και θα έρθουν και δικές μου φωτογραφίες. Φιλικά Ανδρέας |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα,αντε και καλους απογονους
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Ανδρέα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα...?? ειχε επιτυχη εκβαση η εισαγωγη?? τι απεγινε με την αναπαραγωγη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά μέχρι τώρα, μόνο από τα Snake Chest έχασα ένα αρσενικό μετά την δεύτερη μέρα άφιξης τους.
Για αναπαραγωγή είναι ακόμα μικρά( τα θηλυκά νομίζω θέλουν παραπάνω για να ενηλικιωθούν). Τα Snake Chest τελικά τα έβαλα στο 70 λίτρο. Ενώ τα Black Bars θα μπουν σε ένα 180 λίτρο που μόλις ετοίμασα χθες. Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες. Πολύ δύσκολο όλο πέρα δώθε είναι αυτά. Snake Chest: Τα Black Bars: και εδώ το 180 λίτρο μου: |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο και το σετ απ του ενυδριεου..και τα ψαρακια πολυ ομορφα...καλη συνεχεια ευχομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραίο το ενυδρείο... περιμένω να το δω γεμμάτο πλήθος από snake chest...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιάννη Χρόνια Πολλά. Όχι δεν έχω χάσει ούτε μια γέννα!!! Σήμερα όμως είχα την πρώτη γέννα από τα Black Bars και ακολουθούν αυτές τις μέρες και οι άλλες δύο θηλυκές από αυτά. Ενώ από τα Snake Chest είναι μόνο μια έτοιμη να γεννήσει αυτές τις μέρες. Οι άλλες δύο είναι πιο μικρές ,αλλά δεν ανησυχώ ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο AdrianHD μου τα είχε στείλει πολύ μικρά. Πίστεψέ το. Αυτό που φοβάμαι λιγάκι είναι αν υπάρχει κίνδυνος υπέρ -οξυγόνωσης στο μεγάλο μου το ενυδρείο. Το ενυδρείο αυτό είναι της Juwel Rio 180 και έχω βάλει τον αντάπτορα που προσαρμόζεται στην έξοδο του κυκλοφορητή ,αναμιγνύει τον αέρα με το νερό.( O2-Diffusor) Το ενυδρείο είναι γεμάτο με πάρα πολύ μικρές φυσαλίδες αέρα από αυτήν την ανατάραξη . Και κάτι ακόμα , σκέφτομαι να βάλω της Sera το CO2-Start. Αξίζει; Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με CO2. Δεν θέλω να μπλέξω με πολύ δύσκολα (Φοβάμαι και λίγο για τα ψάρια μου ,ένα λάθος και Bye-Bye Fish. |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙ. Τι ψάρια έχουμε. | lingistis | Ζωοτόκα | 13 | 27-12-10 22:50 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |
Endlers (Poecilia wingei) project I | lingistis | Ζωοτόκα | 58 | 16-01-10 03:42 |