|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πας κατευθείαν για κιχλίδες αμερικής!!!!για ποιο ψαγμένα ψάρια και όχι σαν αυτά που έχουν όλοι...και για τρελά μεγέθη σου προτείνω το κατάστημα ΑΒΥΣΣΟΣ!!φέρνει σπάνια ψάρια και σαλάχια και ότι μπορείς να φανταστείς!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
για αμερικη σκεφτομαι και εγω αλλα τη ψαρια ? καποια προταση για καποιο ειδος ?
------------------------- Παράθεση:
γεωφαγους σε τοσο ψhλο ph ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-11-11 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
-Κιχλιδες Κεντρικης Αμερικης.
-Μελανοταινιες -Υφαλμυρο με μονοδακτυλους -αν θες πιο μεγαλα παμε σε πτεροδακτυλους ![]() Αποφασισε εσυ και βοηθαω στο στησιμο και την επιλογη φυτων. |
|
||||
|
||||
![]()
Mελανοταινιες και Protomelas.
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομουν κατι με σκατοφαγους τοξοτες παφερ fire ell ξερω γω κατι τετειο !!!!!!!!!!
η για κατι μεγαλο με ομορφα χρωματα
|
||||
|
||||
![]()
Πως και ετσι ρε φιλε τι αλλαγη ειναι αυτη!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο χωριο μου λενε παναγια μου βοιθα
![]() ![]() ![]() ![]() το ενυδρειο δε το πηρα μαζι το ενυδρειο ειναι σαμο αλλα βλεπω οτι και εγω για εκει το κοβο ![]() τελος παντον δε θα το εκανα μαλαουι η ταγκανικα με τιποτα δε μου αρεσουν οι πετρες στο ενυδρειο ασε που πιστευω οτι τοσα λιτρα ειναι κρυμα να πανε χαμενα ενω μπωρο να βαλω κατι ποιο μεγαλο και ομορφο μεσα πχ http://www.cichlidae.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=5044 και δε ξερω και τι ψαρι ειναι αυτο ! ![]() ![]() ------------------------- σκεφτομε και να βαλω κανενα τερατακι μεσα αλλα δε ξερω ! http://www.youtube.com/watch?v=eJlWiCXhP90 ξερει καποιος τη ψαρι ειναι αυτο το κιτρινοπο με τησ καθετες μαυρεσ γραμες? η μια arowana ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 17-11-11 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι Φλαουερχορν και είναι ιβριδικό ψάρι. Δεν είναι ακριβώς εργαστηρίου (σαν τους παπαγάλους) αλλά είναι με επιλεγμένες διασταυρώσεις.
ΠΟΛΥ ομορφο ψάρι ΑΛΛΑ οι τιμές του καίνε ΚΑΙ είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του φωνιά!.....Μέσα δεν μπαίνει τίποτε άλλο ακόμα και σε αυτά τα λίτρα! Εγώ θα πρότεινα http://www.aquahobby.com/gallery/e_Vieja_synspila.php Το οποίο είναι κεντρικής αμερικής, εξίσου όμορφο...και μπαίνει άνετα με άλλα κεντρικής αμερικής (είναι το πιο ήμερο από τα vieja) Μαζί του βάζεις Jack Dempsey, Green terror, Red devil kai ένα ζευγάρι Salvini!!! και έκλεισες! .....ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΙΑ!!! EDIT ¶κυρο δεν είναι φλουερχορν μάλλον. Κάποιο είδος vieja θα είναι, θα το ψάξω και θα σου πώ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Χαρη!! αφου βρηκες δουλεια και οχι μονο μια εισαι μια χαρα!
![]() το κιτρινο με τις ριγες ειναι datnioides microlepis http://www.seriouslyfish.com/profile...crolepis&id=47 |
|
||||
|
||||
![]()
Τσαμπα δλδ εγινε ολη μανουρα και ξεφορτωθηκες τους δισκους?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε 7 ph πιστεύω ορισμένοι είναι οκ Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο ------------------------------ Πιστεύω η πρόταση του Raven είναι ότι καλύτερο για τα λίτρα σου και σπάνιο είδος! Καλές αναπαραγωγές!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρούλη έχω κάτι καλές προτάσεις για Αφρικάνες
αλλά με φρενάρισε ο ¶λεξ που ίσως γνωρίζει καλύτερα τις προτιμήσεις σου απο άλλη ήπειρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ πλακα κανω!!!
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειπες οτι ακους προτασεις,ακου κ την δικη μου.
σε αυτα τα λιτρα μπορεις να κανεις ενα φανταστικο ταγκανικα,θα εχεις χρωματα που ζητησες,συμπεριφορες,χαρακτηρα απο ψαρια που δεν μπορεις να φανταστεις!κ απο επιλογες αμετρητες!κλεοβουλε ετσι δεν ειναι;(το ονειρο μου ειναι ενα τετοιο ενυδρειο!) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και απο Μαλάουι βέβαια υπάρχουν φοβερές επιλογές ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ειδος ψαριων σε ενυδρειο 80 - 100 λιτρα με αμμο και πετρες. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-09-11 15:14 |
Προτασεις για 200 λιτρα.. | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 89 | 30-11-10 19:19 |
Προτασεις για 450 λιτρα μαλακού νερού | theodarras | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-11-10 21:02 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |