|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ ότι μπαίνουν και σε μικρότερο.
http://www.youtube.com/watch?v=-fF5x9wEJK0 Αν παρατηρήσετε γίνεται πανζουρλισμός απο ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Παναγιώτη εμείς εδώ δεν χρειάζεται να δούμε και να κρίνουμε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αλλά να βρούμε μαζί σου, όσο το δυνατό την καλύτερη επιλογή για το ενυδρείο σου.
![]() Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν και ιπποπόταμο σε 100 λίτρα. Εσύ μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις (αφού δεν υπάρχουν και νόμοι να προστατεύσουν τα άμοιρα ζωντανά) αλλά μην περιμένεις να στο προτείνει κάποιος εδώ μέσα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου,
1ον Μην εμπιστεύεσαι το youtube για να κάνεις επιλογές σε ψάρια ή ενυδρείο 2ον Το ενυδρείο που δείχνεις είναι 180 γαλόνια δλδ 680 λίτρα αν δε κάνω λάθος. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ τι λές? |
|
||||
|
||||
![]()
στα 680 λιτρα ναι κανει τοσα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραία ψάρια είναι τα Pseudotropheus saulosi .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε αυτα κανουν για τα λιτρα σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Α/Ο για πείτε οι έμπειροι... | vaska | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-05-12 18:44 |
Απορίες? Για πείτε.. :) | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-10-10 17:20 |
Ρε παιδιά, για πείτε την γνώμη σας...... | Sotiris7 | Δίσκοι | 77 | 28-08-08 21:30 |
προετοιμασία ενυδρείου με αφρικανικές κυχλίδες | redshark | Malawi | 11 | 28-08-07 09:30 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |