|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παλαιοτερα ειχα βαλει neol.brichardi σε 130 λιτρα,ολα καλα ως εκει και ειχα και αρκετες γεννες καθως μεγαλωνε ομως ο αρσενικος ειχε γινει πολυ επιθετικος με τα υπολοιπα ψαρια και πιστευω οτι ηταν καθαρα λογω χωρου με αποτελεσμα να το διαλυσω το ενυδρειο...(αν θελεις μπορεις να το προσπαθησεις με το συγκεκριμενο ψαρι,μπορει να ηταν το δικο μου επιθετικο λογο χαρακτηρα αλλα να εισαι ετοιμος για ολα)
εγω σου λεω την αποψη μου για να εχεις ενα απροβληματιστο ενυδρειο το τι θα κανεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα... |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να πας και σε νοτιοαμερικανικες κιχλιδες και να βαλεις ραμιρεζι σε αυτ;α τα λιτρα και αν εχεις ορεξη και χρονο να το παλεψεις και για αναπαραγωγη
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου το έχουν ξαναπροτείνει, αλλά δεν μου αρέσουν τόσο πολύ οι ram σε ένα ενυδρείο μόνοι τους .
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι αναγκη να τα βαλεις μονα τους,μπορεις να τα συνδιασεις με μια ομαδα κορυ και με μια ομαδα νεον τετρα η καρδιναλιους,φυτα χαμηλων απαιτησεων και θα ειναι απλα τελειο..
απλα να εχεις ορεξη να ασχοληθεις με το να ριχνεις ph και σκληροτητες και το αποτελεσμα θα σε ανταμηψει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς φίλε μου τα ψαράκια θέλουν και τα λίτρα τους...
Μεγάλα ψάρια = πολλά λίτρα Το ενυδρείο σου είναι 100 λίτρα μικτά. δλδ αν υπολογίσουμε διάκοσμο, εσωτερικό φίλτρο, άμμο, ίσως και λιγότερο από 80 λίτρα καθαρά. ¶ρα δυσκολεύουν τα πράγματα... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ ότι μπαίνουν και σε μικρότερο.
http://www.youtube.com/watch?v=-fF5x9wEJK0 Αν παρατηρήσετε γίνεται πανζουρλισμός απο ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Α/Ο για πείτε οι έμπειροι... | vaska | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-05-12 18:44 |
Απορίες? Για πείτε.. :) | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-10-10 17:20 |
Ρε παιδιά, για πείτε την γνώμη σας...... | Sotiris7 | Δίσκοι | 77 | 28-08-08 21:30 |
προετοιμασία ενυδρείου με αφρικανικές κυχλίδες | redshark | Malawi | 11 | 28-08-07 09:30 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |