|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μην βαλεις πανε στους κυκλοφοριτες λερονουν πολυ το νερο κ διαφορα τετοια.....
![]() ![]() εχω ευμφιλια κ δεν πολυ πανε τα ατιμα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια ανεμωνη κινειται....δεν κολυμπαει ομως ελευθερα στο νερο. βαζουμε το βραχο με τετοιο τροπο ωστε να μην ειναι κοντα σε κυκλοφορητη. συντομα η ανεμωνη θα βρει μια θεση που της αρεσει και αν δεν αλλαξουν οι συνθηκες σπανια ξαναμετακινειται.
προσεχουμε λοιπον ωστε η κινηση της πανω στο βραχο να μην εμπεριεχει τον κινδυνο να την "ρουφηξει" ο κυκλοφορητης. απο εκει και περα...σε μικρο ενυδρειο θα επιλεξουμε ενα ειδος που δε μεγαλωνει παρα πολυ η εστω μεγαλωνει με αργο ρυθμο... το νερο το επιβαρυνει οπως και καθε αλλος ζωντανος οργανισμος. αλλοι επιβαρυνουν το νερο για να θρεψουν αλλου ειδους κοραλια..σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο αποτι μια μικρη ανεμωνη...
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια,μιας και ειμαι ασχετος επι τπυ θεματος,αλλα και αυτο που ρωταω ασχετο ειναι:
το συγκεκριμενο ψαρι αναπαραγεται κανονικα σε αιχμαλωσια;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αν ειχα ανεμωνη θα ψαχναν τα ζιζανια να κανουν host σε καποιο παρωμιο κοραλλι?η κ αυτο ειναι σχετικο δηλαδη αναλογα τα κεφια τους?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 14-11-11 στις 20:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για καποιο διαστημα που δεν ειχα ανεμωνη..τα κλοουνακια μου κατοικουσαν στις ευφηλιες....οι οποιες αναπτυσσονταν και δεν εδειξαν ποτε σρεσσαρισμενες...οταν ομως μπηκε ανεμωνη την προτιμησαν και μετακομισαν
![]() οι ανεμωνες οχι δε στρεσσαρονται απο τους κλοουν...η συμβιωτικη συμπεριφορα κανει καλο και στους 2. οι κλοουν ταιζουν τις ανεμωνες τους.
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ποιό είδος ανεμώνης δεν μεγαλώνει ή μεγαλώνει με αργούς ριθμούς? Εσύ τι είδος έχεις στο νάνο ριφ σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τωρα αυτην την στιγμη πες μου οτι προσπαθη να ταισει την γιονοπορα
![]() λοιπον θα ψαξω μικρι ανεμωνη εχουν καποια προτιμηση? εμενα μ αρεσαν αυτες http://www.liveaquaria.com/product/p...602&pcatid=602 http://www.liveaquaria.com/product/p...71&pcatid=2871 ποιο πολυ πρωτη
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια η γονιοπορα σου Χρηστο!Σκεφτεσαι να την πας πισω τελικα?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |