|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζουνε το Tds τα προφιλτρα,εχω την εντυπωση οτι βρισκονται εκει για να μη βρωμιζει η μεμβρανη.νομιζω δηλαδη οτι αν ληξουνε τα προφιλτρα το νερο θα εξακολουθησει να βγαινει οπως εβγαινε(ιδια μετρηση tds) αλλα επιβαρυνεται η μεμβρανη.εγω θα τα αλλαζα για να πω την αληθεια αλλα θα μας πουνε και πιο εμπειροι γιατι κιεγω την εχω πολυ λιγο καιρο την ΑΟ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα προφιλτρα βρισκονται εκει για να κατακρατουν τα στερεα καταλοιπα και το χλωριο κι ενα σωρο αλλα πραγματα...
αν σταματησουν να λειτουργουν και περασει χλωριο στη μεμβρανη Α.Ο. τοτε αυτη καταστρεφεται. τη μετρηση του TDS την ανεφερα για να δειξω οτι φαινεται να λειτουργει μια χαρα η μεμβρανη ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου, σε κανα μηνα παρε εκεινο το πακετακι απο waterwaves που σου δινει 2Χδιπλα προφιλτρα. Το αλλαζεις και μετα απο 9-10 μηνες ξανα αλλαζεις. Μικρο το κοστος για τοσους μηνες... για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο και την μεμβρανη σου σε καλη κατασταση....
|
||||
|
||||
![]()
σωστα,αλλα αυτο θελω να σου πω,οτι δε νομιζω πως η μεμβρανη θα χαλασει αμεσως με τη μια φορα που θα δουλεψει με ληγμενα προφιλτρα,σταδιακα θα δεις αυξηση της διαφορας στο Tds.τουλαχιστον ετσι νομιζω,δεν εχω χαλασει ποτε μεμβρανη για να το δω στην πραξη.περιμενω κιεγω να δω απαντησεις να μαθω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλλαγή tank | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-02-08 16:02 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |