|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχη θελω να βαλω 2-3 ψαρακια αλλα να ειναι αρκετα ανθεκτικα σχετικα μεχρι να στρωσει, Τι αλλο εκτος απο γκαπυ θα μπορουσα να βαλω που να μν εχω και τοσες πολλες γεννες και δεν ξερω τι να τα κανω μετα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-11-11 στις 11:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Πιγκουινακια, white cloud, μονομαχο..endlers εμ.. ξερω και'γω.. πειτε ρε παιδια και εσεις! απο φυτακια κατι που να επιπλεει για προστασια των γονων, anubies..valisneries..
Every Dream is Just a Journey Away.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-11-11 στις 11:03 |
|
|||
|
|||
![]()
χμμμμ διαβαζω και στο φορουμ και αλλα θεματα να μορφωθω σε καμια ωρα θα παω στιν καταραμενο πετσοπα
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-11-11 στις 11:04 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη χρυσοψαρα ειχα για χρονια , μετα απο αυτα σε ανθεκτικοτητα πανε τα γκαπυς ????
Παντως με παρεα εδω μεσα γινετε διασκεδαστικο και ωραιο να σχολεισαι μαζι τους ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Πριν κάνεις βιαστικές κινήσεις (αυτό το χόμπυ θέλει υπομονή ![]() διάβασε καλά, τουλάχιστον την πρώτη ενότητα εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490 |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αγορασα 3 γκαπυς για αρχη μολις μπηκαν στο ενυδρειο ειναι πολυ κινητικα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
΄χλωμα τα βλεπω τα guppy...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομάχος μπορεί να είναι επιθετικός προ τα guppies.Εγώ προσωπικά στο δικό μου για ένα μήνα το λειτουργούσα με χρυσόψαρα(είναι πάρα πολύ ανθεκτικά), για να στρώσουν το ενυδρείο και μετά τα έδωσα σε ένα φίλο μου.
Όσον αφορα για τα φυτα βάλε πλατύφυλα |
![]() |
Tags |
arxarios, kainourgios, neos, voithia |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Καινουργιος | Bill Bizkit | Bettas | 19 | 18-09-11 18:18 |
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! | giorgoskal1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-02-08 01:08 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |