|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια θα μου πει καποιος αν μπορω και τι πρεπει να κανω για να βαλω αυτες τισ πετρες στο ενυδρειο μου???
|
|
||||
|
||||
![]()
ο οφιουρος μαλλον ακακος ειναι...στο μεσογειακο συστημα δε ξερεις παντα τι παιζει..αλλα οι αντιστοιχοι τροπικοι που κοιταξα εδω http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=497+528 ειναι ασφαλεις ακομη και για κοραλια....
εφοσον εχεις ηδη ζωντανο βραχο...γιατι να ρισκαρεις βαζοντας και αυτο το βραχο?? ποσο εχεις και ποσο ακομη χρειαζεσαι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-11-11 στις 00:14 |
|
|||
|
|||
![]()
εχω 7 κιλα και θελω αλλα 3 τουλαχιστον!!
|
|
||||
|
||||
![]()
με 15 ευρω περιπου παιρνεις 3 κιλα νεκρο βραχο κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
και οταν ζωντανεψει θα εχει μεγαλυτερη βιολογικη ικανοτητα απο τη ζωντανη τραγανα σου. η οποια ουτως η αλλως για να αποστειρωθει...θα πρεπει να παψει να ειναι ζωντανη.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν σου μιλησα καθολου για λεφτα..απλα μου αρεσε η πετρα και ηθελα να μαθω αν μπορω να την βαλω!τοσο απλα..και αν απαντουσες απο την αρχη λεγοντας μου οτι αν αποστειρωθει θα παψει να ειναι ζωντανη η τραγανα μου οπως ειπες δεν θα χρειαζοταν να ειρωνευσαι τωρα..εχει μια εβδομαδα που ξεκινησα με το αλμυρο και προσπαθω να μαθω,ερωτησεις που για σενα ειναι απλες για αλλους που βρισκονται στην αρχη ισως και να ειναι δυσκολες.γι αυτο και εγινα μελος σε αυτη τη σελιδα για να με βοηθησουν οι εμπειροι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν εχω καταλαβει αλλα εφοσον βλεπεις ειρωνια στα γραφομενα μου ... δεν εχεις λογο να τα διαβαζεις..ουτε εγω να τα γραφω. ευχομαι οι εμπειροι να σε βοηθησουν οπως ζητας. καλη συνεχεια. (πραγματικη ευχη χωρις καθολου ειρωνια..)
|
|