|
|
|||
|
|||
![]()
ναι για αυτο πριν το αεροδρομιο λεω.δηλαδη δεν τα βλεπουν που ειναι αρρωστα;δεν καταλαβαινω.
τα χρυσοψαρα ηταν οραντα νομιζω. |
|
||||
|
||||
![]()
μην ανγχωνεσαι στην αρχη ολοι τη πατισαμε απο καποιον μη επαγγελματια..εγω αυτο που κανω τωρα ειναι να πηγαινω διαβασμενος και να παιρνω αυτο που θελω εγω και οχι αυτο που μου πλασαρει ο πωλητης!
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομη και τωρα την παταμε....
εγω ψαχνω χρυσοψαρο και μαλιστα εδω και αρκετες μερες.... αν μπορεις ανεβασε μια φωτο του ψαριου.
|
||||
|
||||
![]()
Αφου μενεις χαριλαου τοτε νομιζω σε βολευει να πας Μαρκου Μποτσαρη στην αρχη ειναι το AZOREΣ πολυ καλο μαγαζι και καλες τιμες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ζωντανο.
|
|||
|
|||
![]()
Πηγαμε παλι σημερα στο μαγαζι που αναφερω πανω και ηταν ενα ζευγαρι κ ελεγε στον ενα τυπο που ειναι εκει στα ψαρια,οτι αυτα που πηρε απο εκει του πεθαναν αμεσως και το πιο πολυ να εζησε καποιο 3 μηνες.κ τον ρωταει ο υπαλληλος αν τα φροντιζει οπως του ειπαν κ λεει ο πελατης οτι κανει οτι του ειπαν.
Κ ειμαι ετοιμη να του πω οτι το δικο μας πεθανε σε 1 βδομαδα.αλλα δε το κανα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
rafaela δυστυχως τα ψαρια τους εχουν ασθενειες κ το ξερω απο πρωτο χερι.μονομαχους εχουν veiltail κ μερικους crown,οπως κ ο αμαζονιος κ το αζορες.βρηκαμε πολυ καλα φυτα στο αζορες κ οι μονομαχοι τους ζουσαν σε ενυδρεια κ οχι σε ποτηρακια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ich - και τώρα τί? | ral | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 01-09-11 18:24 |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
dropsy...και τώρα... | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-06 12:45 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |