|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είμαι οριακά.Το εσωτερικό φίλτρο έχει ονομαστική 450 λίτρα και οι εβδομαδιαίες μετρήσεις μου είναι κάθε φορά ίδιες και σωστές, αρα κάνει σωστή δουλειά και αυτό.
Τώρα για το παραπάνω σίγουρα θα με βοηθήσει θετικά, δεν θα πάει χαμένο, κανα τσουνάμι μι σηκώνει στο ενυδρείο και τρομάζουν τα ψαράκια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσο να πεσει η "ονομαστικη" του ροη? Τα eheim ειναι φιλτρα φιλοσοφιας "μεγαλη χωρητικοτητα υλικων - χαμηλη ροη"
|
||||
|
||||
![]()
καλα ολα αυτα αλλα ποια ειναι η ιχθυοφορτωση σου?αν εχεις 2 -3 ψαρακια και το 2213 καλο ειναι μιας και δεν εχεις αυξημενη"ρυπανση"στο ενυδρειο σου,αν ειναι παραπανω τοτε θα χρειαστεις κατι πιο δυνατο για πιο καλη φιλτρανση.η ροη εξαρταται σε τι υψος απο το ενυδρειο θα ειναι το φιλτρο σου.αν ειναι ακριβως κατω απο το ενυδρειο(εκει που βρισκεται ο πατος του ενυδρειου 15 ποντους πιο κατω να ειναι το φιλτρο η 1 μετρο πιο κατω τοτε θα εχεις αρκετη διαφορα στη ροη με μειωση χονδρικα στο 30-35%
|
|
||||
|
||||
![]()
4 guppy, 4 platy, 7 molly, 3 apple snail (2 μεγάλα, ένα μωρό), 8 red cherry και μερικά μωρά (των ψαριών) που πηγαινοέρχονται (μόλις μεγαλώσουν λίγο τα δίνω σε ανάδοχους γονείς και περιμένω τα επόμενα).
Το φίλτρο θα πατήσει στη βάση του ενυδρείου (στο πάτωμα).
|
||||
|
||||
![]()
τοτε θα χρειαστεις σιγουρα λιγο πιο δυνατο φιλτρογια 5-6 φορες γυρισμα του νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την αλλη δεν ειναι και απαραιτητο, η κυκλοφορια μεσα σε ολο το ενυδρειο, να στηριζεται στην αντλια του φιλτρου.
Μπορεις να εχεις καλη φιλτρανσση και με δυο φορες (πραγματικη ροη) γυρισμα των λιτρων. Αναθετεις τοτε την καλη κυκλοφορια σε wave pumps. ------------------------- Τα βαζεις κατω και τα υπολογιζεις. Τι μου προσφερει το κατα 10 ευρω ακριβοτερο φιλτρο σε κυκλοφορια και μεγαλυτερο χωρο υλικων, και ποσο κοστιζει ενα wave pump καταλληλο για το ενυδρειο μου.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 10-11-11 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι αλλο να κυκλοφορει το νερο μεσα στο ενυδρειο και αλλο να φιλτραρεται πανω απο 2 φορες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Χαμηλή ροή εξωτερικού φίλτρου | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-10 14:09 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |