|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εννοεισ οτι ετριβε τα βραγχια του στο χωμα...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι οχι αυτο που εγραψα ,ξερω πως ειναι οταν τριβονται στο χωμα.Το εκανε χυμα στο νερο οχι στον πυθμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα...οκ.
ψυχολογικά ειναι αυτα...τι, μονο εμεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι οντως,απλα φοβηθηκα λιγακι...παντως τωρα ολα ειναι καλα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα kadango οπως εχω γραψει αρσενικο με 2 θυληκες,αλλα ρε παιδια τις εχει ταραξει στο κυνηγι δεν ξερω τι να κανω και εκτος απο κυνηγι τις τσιμπαει κιολας...ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ψαρι ειναι φιλικό.
Για να το κανει μαλλον θελει κοκο. Τι μπορεις να κανεις...αν εχεις ενα αλλο ενυδρειο, βαλτο εκει για καμια εβδομαδα να ηρεμήσει και αυτο και οι θηλυκές. Αλλιως πολλες κρυψωνες... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω πολλες κρυψωνες...ελπιζω να χαλαρωσει σιγα σιγα...ας του κατσει και μια απο τις 2 αμαν πια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lefterisafrica παρουσιαση trigon 350 malawi | lefterisafrica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-04-11 10:30 |
πρωτη παρουσιαση Malawi 200λιτρα | johnbaz | Malawi | 28 | 11-02-11 20:33 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |