|
|
||||
|
||||
![]()
6500 δεν είναι η daylite; Αυτή κάνει για ανάπτυξη φυτών;
|
||||
|
||||
![]()
Η επιλογή λάμπας θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του ενυδρείου σου. Εάν έχεις ζωντανά φυτά προτίμησε μια λάμπα με πολλά lumen (μονάδα μέτρησης φωτεινότητας) ανεξαρτήτων kelvin, εφόσον έχεις μόνο μια στο καπάκι. Εάν δεν έχεις ζωντανά φυτά ή ελάχιστα πάρε ότι σου αρέσει ''στο μάτι''.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ανοίγω νέο θέμα και γίνεται χαμός είπα να ρωτήσω εδώ.
Θέλω να αλλάξω την λάμπα του ενυδρείου μου με μια πιο δυνατή λόγω ότι είναι μόλις 11 watt και πλέον το ενυδρείο είναι φυτεμένο.. Το θέμα είναι ότι η λάμπα μου είναι κουμπωτή και δεν μπορώ να βρω σε petshop οπότε αναγκαστικά θα κοιτάξω στο εμπόριο ή στο ebay. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσα kelvin και πόσα lumen πρέπει να έχει μια λάμπα για φυτεμένο ενυδρείο. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω 2 οπότε θα πρέπει να βρω τον ιδανικό συνδυασμό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή λάμπας, τι να πάρω ; | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 23:58 |
Αλλαγή λάμπας σε jewel Rekord 60 | mezedakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 22-12-10 12:03 |
Αναζήτηση λάμπας | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-05-06 16:54 |
προσθήκη λάμπας | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-01-06 17:42 |
Συνδεσμολογία Λάμπας | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-06 15:34 |