|
|
||||
|
||||
![]()
almost ποια φωτογραφικη εχεις εσυ?η αληθεια ειναι οτι μπερδευτικα λιγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί μπερδευτικες?
|
||||
|
||||
![]()
μπερδευτικα για το τι θα παρω dslr η compact?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα κατα την γνώμη μου αν έχεις τη μύγα να μπείς στην διαδικασία να ψάξεις την φωτογραφία αξίζει!
Αν θέλεις απλά να βγάζεις την φωτογραφική και χωρίς κόπο και διάβασμα(με την dslr θα πρέπει να καταλάβεις καποιες ένοιες για να βγάλεις καλή φωτογραφία) να βγάζεις μια αρκετά καλή φωτογραφία τότε πάρε compact. Υπάρχουν διαφορα επίπεδα ενασχόλησης με την φωτογραφία!Το θέμα είναι να σε ευχαριστεί εσένα η ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζεις!
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν πεδευτεις λιγο δεν εχει νοημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε εγώ τα ξέρω γι αυτό και την πήρα!Το θέμα είναι ότι τώρα νομίζω έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για να αποφασίσεις και η απόφασίση σου να είναι η σωστή! Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ένα πολύ καλό e-book! http://www.photoeidolo.gr/N/4%20LINKS/index.html
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Νόμιζα μάλλον ότι μια καλή μηχανή κάνει καλό τον φωτογράφο. Οι DSLR είναι οι πραγματικές μηχανές με πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες, όταν τις χτίσεις με φακούς και διάφορα αξεσουάρ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτό δεν χωράει συζήτηση!Απλά εγώ νομίζω ότι ακόμα και με τον κιτ φακό αν παίξεις λίγο με το manual μπορείς να βγάλεις αρκετάκαλές φωτογραφίες και μετά ν αδείς που προσανατολίζεσαι και να εξοπλιστείς καταλήλως!
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου έτυχε πριν 1.5 βδομάδα να αγοράσω μια dslr η οποία ειιναι της κατηγορίας και της τιμής που ψάχνεις
1) ρώτησα στο 1ο κατάστημα που εμφανίστηκε στο skroutz για την d3100 αλλα δεν ειχε αποθεμα 2. η καλυτερη συμβουλη που μπορώ να σου δωσω ( αυτο που εκανα και γω χεχε) εινα να κανεις μια γυρα στα καταστήματα στην αθηνα και να δεις αν πετυχεις καμια προσφορα . Εγω πέτυχα την sony a33 . η κλύτερη τιμη skroutz ηταν 650 και εγω την πήρα 410 σε εκθεσιακό μοντέλο αλλά ηταν αχρησιμοποίητη γτι η μπαταρία ηταν στο σακουλάκι της. Απο την ερευνα που εκανα κατεληξα οτι η διαφορες στα μοντελα ειναι πολύ μικρες , οπότε καύτερα να κοιταξεις τη τιμή και αν θες να δωσεις πιο πολλα ψαξε για μια προσφορά πιο πάνω κατηγοριας. Πάντως για στις μικροδιαφορές καλύτερες θεωρούν πρώτα nikon μετά canon και μετά τις υπόλοιπες Επίσης οι τα μοντέλα της nikon σε χρονολογική σειρά και σε απόδοση ειναι: d3000 ,d3100 ,d5100 ,d7000 αυτη ειναι μια κτηγορια πιο πανω ,Η d3000 ειναι αρκετά παλιά πλέον αν εχω κανει καπου λαθος ασ με διορθώσει καποιος πιο εμπειρος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nikon D3100 με VR 18-55 vs Nikon D90 με VR 18-200 | Crazy_Beaver | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 10 | 21-04-11 22:48 |
nikon | rawnerve | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 11 | 27-02-11 11:16 |
Nεα Nikon D3000 | prospathw | Φωτογραφίες μελών | 24 | 26-08-10 09:27 |
Νεα φωτογραφικη-Nikon D60 | Raven | Φωτογραφίες μελών | 29 | 05-02-09 20:31 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |