|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι γινεται το ενυδρείο; Τελειώνει; Αντε αντε!
Για την ρίζα θα πρότεινα να την βαλεις πισω και να την κρεμάσεις ωστε να είναι σαν ριζες δεντρου μεσα στο νερό!
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φωτ με το επιπλο τελιομενο, καδρονια απο μεσα κτλ.Και αν θελις να φενοντε τα παχι τον ξυλον καθετον οριζοντιον.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θα αργησουμε κανα-δυο βδομαδες ακομα
μαλλον δεν θα κανω καπακι αλλα θα παρω φωτιστικο οπως στο προηγουμενο ενυδρειο και θα ειναι ανοιχτο απο πανω λεω να συνδυασω τις λαμπες amazon day και special plant τι λετε? ναι η ριζα θα μπει πλατη |
|
||||
|
||||
![]()
Καλος συνδυασμός είναι.
Για το καπακι, θα ελεγα να κανεις ενα τελαρο ξυλινο, και να παρεις μερικα τζαμια για να ελαχιστοποιησεις τις εξατμισεις. Απο πανω βάζεις το φωτιστικό!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα μονο φωτιστικο οπως στο παλιο μου ενυδρειο δες την παρουσιαση αν θες |
|
||||
|
||||
![]()
θα γινει πολυ ωραιο μπραβο και καλη συνεχεια!
απο ολα οσα εχεις αναφερει εμενα θα με προβληματιζε περισσοτερο το θεμα του πατου του ενυδρειου που εξεχει.δεν εχω πειρα στις κατασκευες ενυδρειων αλλα για καποιο λογο δε μου καθεται καλα και δεν θα το εμπιστευομουνα.αν μη τι αλλο μονο και μονο για τυχων κοπανημα στις γωνιες που εξεχουνε... τι σκοπευεις να κανεις? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν υπαρχει καποια λυση θα εξεχει λιγο αλλα δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|