|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το οτι δεν βρισκονται θηλυκα δεν ειναι καλη ενδειξη για υγεια στην παρτιδα της αγορας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδωσα τα δυο και κρατησα μονο το ενα τωρα,θα κανω μια αποπειρα να παω αυριο μεθαυριο στο animal station μηπως και βρω εκει κανα θυληκο.
υπολογιζα να τα παρω απο ωκεανο γιατι περιμενα να φερουνε μεχρι χτες παρτιδα και τελικα ειναι ολα αρσενικα κιεκει!καμια 30αρια ψαρια ολα αρσενικα ![]() θα κανω μια αποπειρα στο animal.πηρα τηλ αλλα δεν απαντησε. ελπιζω μονο μη μου βγει κανα προβλημα με την κοιλια σαυτο που κρατησα... |
|
|||
|
|||
![]()
αρσενικα και εγω τα βλεπω τα θυλικα ειναι πιο μικρα και ειναι κοκκινη η κοιλια τους
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα επιτελους θυληκα στο animal station στην Π.Ραλλη
![]() ![]() μολις ηρεμησουνε θα τα βγαλω φωτογραφιες και θανεβασω.το θεμα ειναι οτι τωρα εχω δυο ζευγαρια και δεν ξερω αν θα πρεπει να χαρισω το ενα ζευγαρι η να τα αφησω και τα δυο μεσα?κλινω προς την πρωτη περιπτωση περισσοτερο αλλα αν μου πειτε οτι δε θα εχουνε προβλημα ισως να τα κρατησω.το ενυδρειο ειναι 160 λιτρα κιεχει μεσα 7 κορυντορας, τα ραμ και ισως μπει ενα μινιμουμ κοπαδακι strigata ![]() ----------------------------------------------------------------------- ξεχασα να πω 160 λιτρα με 1 μετρο μηκος.οχι οτι εχει τοσο διαφορα,αλλα τεσπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αδυνατο, αλλα δυσκολο.
Μεσα στο αγχος θα εισαι και εσυ και τα ψαρια. Θα ξυπνας και θα κοιτας αν ειναι ολα ζωντανα ή πελεκηθηκαν.
|
||||
|
||||
![]()
ε θα δοθει το ενα ζευγαρι δεν το συζηταμε μετα.
για τα strigata τι λες σαν επιλογη?σε μικρο αριθμο μεχρι 10 βαρια.μαλον για 6-7 με κοβω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα.
Δες και τα Nannostomus beckfordi
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση ραμιρεζι | dinos99 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 26-06-11 23:16 |
για να ξερουμε τι εχουμε | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 04-06-07 14:28 |
Αναγνωριση φυλου ραμιρεζι | nikolas87 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-05-07 23:37 |