|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα ρε φιλε πολυ ωραιο!μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ!
Μπορεί κάποιος να μου πεί τί είναι τα σημάδια που έχει πάνω η μικρή μου θυληκιά acei; Όταν την πήρα από το πετ σοπ ήταν σε χάλια κατάσταση μετά από θεραπεία με αλάτι αλλά και φαγητό με βιταμίνες έχει πάρει πολύ τα πάνω της αλλά τα σημάδια στο πίσω και πάνω πτερύγιο εκεί!Την έχω αρκετό καιρό πλέον και συμπεριφέρεται και τρώι κανονικά!
|
||||
|
||||
![]()
Αντί για animal planet στην τηλεόραση δεξιά, κοιτάς το ενυδρείο σου στα αριστερά !!! Πραγματικά πολύ καλό, να το χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ φίλε μου!Να σαι καλά!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Λίγες χθεσινές φωτογραφίες!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές νέες φωτογραφίες!Ελπίζω σύντομα να αξιοθώ να φτιάξω και ένα βίδεο!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και ένα FTS ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα παρα πολυ καλο μπραβο σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
350 Λ MALAWI MBUNA BIOTOPE | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 52 | 24-10-11 09:58 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |