|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τα διαλο-ντεμασόνια
![]() (το ένα μέσα στη σακούλα σαν μπουκωμένο μου φαίνεται?) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λές να πήρα kinder έκπληξη!Πάντως στο πλυθυσμό τους αποφάσισα να τα βρούμε στην μέση!Γίνανε 10
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() (και να μου το θυμηθείς, σε λίγο θα θέλεις να το κάνεις species μόνο μ' αυτά τα κουκλιά) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λες έ!Δεν το νομίζω αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά! Γενικά θεωρώ ότι τα είδη που έχει μέσα το ενυδρείο αυτή την στιγμή συμπληρώνουν το ένα το άλλο και σε συμπεριφορά αλλά και σε χρώματα και το αποτέλεσμα με ευχαριστεί πάρα πολύ! Ανεβαίνei νέo video σε λιγάκι ------------------------- To video που υποσχέθηκα!
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 27-10-11 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο φιλε το νεο set up!
Καλοριζικο! Τα ντεμασονια κουκλια! Να τα χαιρεσαι! Πανεμορφο ψαρι!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Χρηστάρα!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε καλορίζικο και από μένα και να σου ζήσουν οι ψαρήδες.
Μου άρεσε η άποψή σου...βιότοπος και σύνδεση με την εσωτερική αρχιτεκτονική του σπιτιού (για να πω πιο κομψά αυτό που ορισμένοι λένε επίπλο-ενυδρείο). Σου εύχομαι ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης και θέασης του. Μάλλον η τηλεόρασή σου θα αρχίσει να ζηλεύει μετά από λίγο καιρό γιατί..δεν θα της δίνεις σημασία.... ![]() ![]() ![]() ![]() Αν υπάρχει και έτερον ήμισυ μάλλον θα είναι και αυτό ευχαριστημένο με την επιλογή σου. Ααααα και το βιντεάκι με την μουσική που το έχεις επενδύσει ..τα σπάει....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
350 Λ MALAWI MBUNA BIOTOPE | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 52 | 24-10-11 09:58 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |