|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΝΗΔΡΕΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΓΚΑΠΑΚΙΑ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου φίλε μου, και οι φεγγαρόπετρες δείχνουν πολύ. Καλή αρχή!
2-3 πραγματάκια: Η hygprophyla σου είναι polysperma και όχι difformis. Μην την αφήνεις να γίνει πολύ ψηλή. Κούρευε την όταν φτάνει π.χ. 20-25cm. Τα κλαδέματά της ξαναφύτεψε τα, πιάνουν σαν διάολος. Κατά την γνώμη μου διοξείδιο, με τα φυτά και τον φωτισμό που έχεις, δεν θα χρειαστείς. Με ελάχιστο γενικό λίπασμα μια χαρά θα είναι. Αν με το "ζωόλιθος" εννοείς zeolite, βγάλ'τον αμέσως. Ειδικά αν χρησιμοποιείς και ενυδρειακό αλάτι. |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο...πολυ ωραιο το ενυδρειο σ...ετσι ακριβως εχω ξεκινησει κ εγω...βαλε ακομη ενα αρσενικο κ 2 θυληκα να γεμισει λιγο η ενα ζευγαρακι cory..αν κ σε λιγο καιρο θα γεμισει με μωρα....καλες γεννες να χεις..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thank you!
![]() ΧΘες ειχαμε και γεννητουρια! 10-12 μικρα! Οι δυο θυληκες ηταν εξαρχης γκαστρωμενες ! Εχω ξετρελαθει! Παρεπιπτοντως δεν ειμαι σιγουρος οτι τα μικρα προλαβαινουν να φανε, αφου τα μεγαλα ειναι πιο γρηγορα. Θα εχουν προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα μικρά!
Τα μικρά λογικά θα πάνε να κρυφτούν στο κερατόφυλλο,θα αγοράσεις υγρή τροφή(αρτέμια,πλαγκτον) γιατί ο γόνος είναι πολύ μικρός ακόμα για να φάει οτιδίποτε άλλο και θα το ρίχνεις στο κερατόφυλλο που θα είναι κρυμμένα τα μωρά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |