|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πρώτη φάση παρε σπρέι ντεμπασεντιν να βάλεις για να αποφύγεις την μόλυνση και φορά γάντια γιατι κάνουν κακό δαγκωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
να το πας στον κτηνιατρο κι'αυτος θα κανει τα σχετικα αν μπορει.αν ειναι μεγαλη πληγη το σπρει δεν βοηθαει.θα το γληφει και μπωρει να του κανει και κακο.ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα.κατι ασχετο τωρα.μηπως ο πετσοπα σου μπωρει να μου βρει κανα ζευγαρακι ιπποποταμους για την αυλη μου,απ'την ακρη του
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τους εχω κλεισει εγω ακη!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
εχουν ενα κροκοδιλο μισου μετρου σε ενυδρειο και τον τρεφουν με ψαρια και χαμστερ
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο τα λιγα στοιχεια που δινεις ναι πρεπει να το πας στον κτηνιατρο και γρηγορα. Πιο πιθανο ειναι να προκειται για αποστημα, κατι αρκετα συχνο στα τρωκτικα, το οποιο εχει και γενικα συμπτωματα, ληθαργικοτητα, πυρετο κα και χρειαζεται αμεσα αγωγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπρααβο σου,που το πηρες...
|
|||
|
|||
![]()
θα το παω αυριο μετα το σχολειο και ο θεος βοηθος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το πηγα στο κτινιατρο την περασμενη πεμπτη και με ειπε φλεγμονη εματο οτι εχει στο ποδι και μου εδωσε ενα vibramicin συροπι και μπορο να πω πως εχει συνελθη το ποδαρακι του κατα 70% και ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα εχει διαρια απο το φαρμακο και με εχει ταραξη στις αλλαγες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα τον εβγαζα σιγουρα οχι μονο για να καθαρισω αλλα για να παιξω μαζι του πιο πολυ!! λογικο ειναι να σε φοβαται αλλα θα σε συνηθισει μην ανησυχεις!!!
![]() ![]() 1000 μπραβο για αυτο που κανεις!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το κάνεις κάθε μέρα και δυο φορές τη μέρα θα αρχίσει να έρχετε,όταν σε συνηθίσει και χωρίς να έχεις λιχουδιά επάνω στο χέρι σου. Επίσης εγώ τώρα έχω 5 και είχα 8 σύνολο όλα σε ενυδρεία.όταν το καθαρίζεις να μην το πιάνεις με το χέρι σου γιατί τρομάζει να βάζεις ένα κουτί μέσα στο ενυδρείο με τη πλαινη πλευρα να ακουμπάει το πάτωμα και να έχεις λιχουδια,σαν παγιδα,όταν μπει μέσα να φάει θα το γυρίσεις και θα τον έχεις μέσα στο κουτί και θα κάνεις αλλαγή με την ησυχία σου όσο εκείνο τρώει τη λιχουδιά στο κουτι που το έβαλες.Εγώ τα βάζω στο διάφανο κουτί μεταφοράς ψαριών για να κάνω αλλαγη με την ησυχία μου. ![]() Επίσης μην το βγάζεις από το ενυδρείο για να παίξεις!Δεν είναι γατί ούτε σκυλί!Δυο φορές μου έχει φύγει ένα από αυτά τα καθαρματάκια καταλάθος και έχουμε κάνει το σαλόνι καινούργιο για να το πιάσουμε!! Γι'αυτα το παιχνίδι είναι η ρόδα τους!Παιχνίδι είναι όταν θα έχεις λιχουδιά στο χέρι και θα κουνάς το χέρι σου και θα το κυνηγάει για να φάει!!Το παιχνίδι πάντα μέσα στο ενυδρείο,αν του κάνεις και δευτερο πάτωμα και βάλεις και γεφυράκια και τραμπάλες θα το βλέπεις να κάνει ακροβατικά και θα γελάς.Θα σου στείλω φωτος να δεις κάποια από τα δικά μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
αξεσουαρ για χαμστερ | rikis | Άλλα ζώα | 4 | 17-03-09 23:27 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |