|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πανε τα ψαρακια Κλεοβουλε? Εχουν αρχισει οι χωματουργικες εργασιες?
Βλεπεις καμια ιδιαιτερη κινητικοτητα? |
|
||||
|
||||
![]()
Κοντεύουν να πιάσουν πάτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μιας και αναφέρθηκε στις χωματουργικές εργασίες η φίλη Ολγα,να σε ρωτήσω και εγώ σχετικά με τα labidos μου (συγνώμη που σου χαλάω το τόπικ
![]() Τα έχω 12 μέρες και από σκάψιμο...καπούτ ![]() Είναι ζωηρά,κάνουν τις τρέλες τους αλλά από...γεωτρήσεις δεν βλέπω τπτ. Ξέρεις γτί ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα λαμπίντο δεν κάνουν γεωτρήσεις. Την άμμο την περνάνε απο τα βράγχια τους για να τα καθαρίζουν, ή καθαρίζουν κάποια "πίστα" για να ζευγαρώσουν ή διευρύνουν καμιά τρύπα για να φωλιάσουν. Δεν είναι και μούλτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α,τότε ήμουν βαθιά νυχτωμένος,αν και νομίζω ότι έχουν ειπωθεί πολλές φορές σε άλλα τόπικ ότι τα λαμπίντο σκάβουν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλιστα...και το ζευγαρωμα? Ξερεις αν θα το παρουμε χαμπαρι η θα γινει μεσα σε κανενα κοχυλι και απλως θα δουμε καποια στιγμη μωρα? Προσπαθω να βρω αυτες τις πληροφοριες,αλλα δεν εχω βρει κατι.Και τα δικα μου εχουν σκαψει τα παντα,πετανε αμμο παντου (οι πετρες στη δεξια πλευρα του ενυδρειου ειναι σαν χιονισμενες..) και ο μετροποντικας κατω απο τα κοχυλια προχωραει..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχωρισμός φύλου - Lamprologus stappersi | theodoros | Tanganyika | 2 | 23-09-10 12:15 |
Lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 2 | 05-04-09 10:42 |
Lamprologus -Julidochromis & απορίες | skourkou | Tanganyika | 10 | 26-01-09 22:57 |
Lamprologus ocellatus | kostvl18 | Tanganyika | 2 | 18-03-08 22:08 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |