|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να ρωτησω,ο κυκλοφορητης ειναι απαραιτητος στα 30λιτρα?Τον koralia nano 1600(ο οποιος πραγματικα ειναι πολυ δυνατος για τα λιτρα μου),θα τον δωσω αυριο σε ενα παιδι απο το forum.Μετα,εχοντας ηδη παρατηρησει πως το φιλτρο το οποιο εχω που περιλαμβανει ενεργο ανθρακα και αντιφωσφορο,εχει καλη ροη και επιτυγχανεται και επιφανειακη αναταραξη,σκεφτομαι να μην βαλω τελικα τον koralia nano 900..Υπαρχει περιπτωση να νεκρωθει σημειο του ζωντανου βραχου?Μονο με το φιλτρο,μπορω να πω πως σε ολα τα στρωματα του ενυδρειου και κυριως στα ψηλα η κυκλοφορια ειναι αποδεκτη..
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παυλε!!εγω εχω τον 900αρι.....και αντλια επιστροφης μου απο το φηλτρο εοναι 550 λιτρα!!αλλα ακομα πειραματιζομαι
![]() εγω πιστευω οτι θα εισαι καλυμενος ετσι οπως τα λες. δοκημες κ θα καταλαβης μονος σου αν θελει κ αλλη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Χρησταρα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο 35 - 60 λιτρα λεει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δοξα τον Θεο,ολα καλα πανε!!!Φτου φτου..Ανοιξαν παλι ολοι οι ζωανθοι,τα μανιταρακια,οι πολυποδες..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eπειδη κι εγω ακομα ψαχνομαι, εχω 2 φιλτρακια και χτυπανε το βραχο εκατερωθεν χωρις αναταραξη επιφανειας
Ειναι καλυτερα το ενα να κανει αναταραξη και το αλλο να χτυπαει το βραχο;;; Παυλο sorry που μπαινω σφηνα |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτατε disc-postman,δεν τιθεται κανενα θεμα σφηνας..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε ένα filefish..πρέπει να έχει στο animalstation ο Νινταλ..για ρείξτου ένα τηλ!Και δεν είναι ακριβό.. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδες
Εχω το 30λιτρο της denerle Παυλο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |