|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε παω κατευθειαν στο τελος της περιπετειας που εμπλεξες και δεν το εχεις καταλαβει καθολου, για να μην εχεις αγωνια ή ψευδαισθησεις. Τεράστιος Pangasios!! Βοήθεια... Μεγαλο Pangasiusοπροβλημα!!!! klp klp
|
||||
|
||||
![]()
οκ το πιασα δελτα αρα μου προτηνεις να τον παω πισω να τον παρει καποιος που ισως να πεθανει σε ενα μηνα η να φτασει και αυτος στο σημειο να μην ξερει τι να τον κανει??
συμφωνω οτι ειναι τυραννια για το ψαρι αλλα πιστευεις οτι το καλητερο ειναι να το παω πισω??και αν το πετ δεν τον θελει τι να κανω νατον σκωτωσω επιδει μετα απο 3 χρονια δεν θα χωραει πουθενα δεν εχει το δικαιωμα να ζησει αυτα τα χρονια εαν ειναι να τα ζησει καλα??και φυσηκα δεν εχω καμια ψευδαισθηση και κατανοω απολυτα και αυτα που λες αλλα και οτι με παροτρυνες να διαβασω |
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι πανω κατω εχουμε κανει αναλογα λαθη!!!
![]() Το προβλημα ειναι οτι αν θελαμε να αγορασουμε ενα αυτοκινητο θα ειχαμε βρει ολες τις πληροφοριες που χρειαζομαστε οσο αφορα τη συντηρηση του το ποση καταναλωση εχει κλπ κλπ η θα πηγαιναμε σε ενα μαγαζι και θα ακολουθουσαμε τις συμβουλες του πωλητη? ![]() Ο Σπυρος σου λεει το ματαιο του ολου πραγματος και επειδη δυστυχως η ευτυχως το εμποριο λειτουργει με την ζητηση και προσφορα ... αν το πας πισω στο πετσοπ και αν το κανουν ολο και πιο πολλοι ο ιδιος θα αποφυγει να το ξανα-εισαγει ... Δες το μελλον οσο αφορα το ειδος ... Γιατι οσο αφορα το ψαρι σου οπως και να εχει δεν θα εχει το καλυτερο (εκτος αν βρεθει καποιος και του δωσει οτι χρειαζεται -δυσκολο βεβαια)
|
||||
|
||||
![]()
οκ καταλαβα ζητω συγνωμη απο τον σπυρο που ημουν ατσαλως και θα τον επιστρεψω με βαρια καρδια ομως συμφωνω μαζι σας ομως.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει φιλε μου.
Ο σκοπος ηταν να καταλαβεις τι σου λεμε ολοι εδω και ο Γιωργος με καλυψε απολυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα λοιπον
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |