|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε christmas moss ή spiky moss να δεις ασπρη μερα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν της έχω δοκιμάσει Σπύρο, μόνο Java. Από τον φίλο μας στη Μαλαισία? Ένα εμπεριστατωμένο και αξιόπιστο συγκριτικό ανάμεσα στα διάφορα είδη moss δεν έχω πετύχει πουθενά στο internet...
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα christmas moss αλλα δεν εμεινε καθολου ...γρηγορα κιτρινισε
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα η spiky (σχεδον ιδια με τη christams ειναι) μεχρι και τους 32C σε blackwater εβγαζε πρασινα κεφαλακια και μεγαλωνε.
Φυσικα χωρις λιπασματα διοξειδια κλπ και με μια grolux δεκαετιας ![]() Ακομα και σε ενα μπολακι που εχω βγαλει εδω και δυο μηνες λιγη, ειναι καταπρασινη και ψιλομεγαλωνει. (χωρις λαμπα φυσικα κλπ, με το φως του δωματιου) Πολυ ευκολο φυτο.
|
||||
|
||||
![]()
δες αν καποιο απο τα ζωντανα σου τρωει μοςς
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ενυδρεια ειναι γαριδαδικα..επομενως εχω μονο γαριδς μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
οι δικές μου amano (δεν ξέρω αν και εσύ φιλόξενης αυτό το είδος) μόνιμα σκαλίζουν το moss και έχω την υποψία πως τρώνε ότι νέο βλαστό βγάζουν τα φυτά μου
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον τρωνε μικρο οργανισμους η ''σκουπιδακια'' που εχει πιασει η μοςς
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωρισεις Μοςς | kingrim | Αναγνωρίσεις φυτών | 23 | 11-11-10 16:50 |
Otocinclus spp. & Φυτα/μοςς | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-11-10 20:01 |
Τι μοςς ειναι αυτη??? | kingrim | Αναγνωρίσεις φυτών | 10 | 19-10-10 01:02 |
o πλεκο μου δεν μεγαλωνει με τιποτα!! | DIMITRIUS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 26-07-10 14:09 |
σκαλαρια τρωνε μοςς? | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 07-03-10 23:04 |