|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα το μονο που ξεχασα προσεξε λιγο την θερμοκρασια μην παγωσει το νερο στον γουβα πχ σου φτασει κατω απο 20 ενω στο 180 αρι ειναι 25 . Τωρα πανω κατω 1 με 2 βαθμους δεν εχουν προβλημα.
Την ημερα που θα γηνει η μετακομιση την προηγουμενη τα ψαρια να μηνουν ατάιστα , καθως και την ημερα της μετακομησης ,και μην αναψεις φωτα στο ενυδρειο την ημερα αυτη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε η ωρα........ να κανω την μεταφορα. λοιπον παιδια χρειαζομαι και αλλες συμβουλες οκ δεν ταισα σημερα , και αυριο θα εχω ολη μερα κλειστα τα φωτα.
να ρωτησω ηθελα κατι ακομα, εχω στο 50 λιτρο μου 2 ψαρακια ενα cklarki κλουν και ενα βασιλικο και θελω να τα βαλω και αυτα μεσα στο 180αρι . απλα σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να βαλω πρωτα αυτα και μετα τα αλλα ψαρια του μεγαλου ενυδρειου. τι λετε? και να βαλω και νερο απο το 50αρι μου? και εχω 1 σκουλικι και ενα μικρο βραχο με μανιταρακια , τι θα γινει εαν δεν αναψω το φως? με τα τεστ τι να κανω ? πρεπει να ελεξω το νερο? και κατι ακομα τελευταιο το ενυδρειο που θα παρω εχει 2 εξωτερικα φιτρα ......... να τα κρατισω και τα 2 ? ευχαριστω πολυ εκτον προτερων ------------------------- Παράθεση:
να ρωτησω ηθελα κατι ακομα, εχω στο 50 λιτρο μου 2 ψαρακια ενα cklarki κλουν και ενα βασιλικο και θελω να τα βαλω και αυτα μεσα στο 180αρι . απλα σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να βαλω πρωτα αυτα και μετα τα αλλα ψαρια του μεγαλου ενυδρειου. τι λετε? και να βαλω και νερο απο το 50αρι μου? και εχω 1 σκουλικι και ενα μικρο βραχο με μανιταρακια , τι θα γινει εαν δεν αναψω το φως? με τα τεστ τι να κανω ? πρεπει να ελεξω το νερο? και κατι ακομα τελευταιο το ενυδρειο που θα παρω εχει 2 εξωτερικα φιτρα ......... να τα κρατισω και τα 2 ? ευχαριστω πολυ εκτον προτερων
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stap : 18-11-11 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|