|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ .
Στην πρώτη είναι red chery ? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οσο μπορω να δω απο την φωτογραφια, εχω μια που ειναι σχεδον ιδια, και πηρε αυτο το χρωμα οταν τις μετεφερα απο το 17λιτρο στο 80λιτρο αλλα σε μαυρο χαλικι.
Παλια ηταν διαφανη προς το γκρι. Και ειναι και ετοιμογεννη ![]() Η γνωμη μου ειναι πως ναι ![]() ------------------------- Μοιαζει; ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 17-10-11 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ειναι αμανο...οι red cherry ειναι κοκκινες και οχι προς το καφε...μπορει να δεις red cherry διαφανες αλλα οχι καφε...καφε ειναι οι αμανο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα οπως αναφέρθηκε και παραπάνω , μερικές φορές δεν βγαινουν κόκκινες .. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι red cherry είναι, στην φύση την συναντάμε http://www.planetinverts.com/Neocari...eteropoda.html μετά απο επιλεκτικές αναπαραγωγές εχει βγει η κόκκινη .. Ισως μερικές απο αυτές να εχουν γονίδια της ¨αγριας μορφής¨ τους .. Θα δείξει τι θα βγούνε .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο οτι ειδα στις φωτο ειναι red cherry οι οποιες δημιουργουν παραλαγες χρωματων και απο το περιβαλον τους, προσαρμοζονται στους γυρω χρωματισμους εν μερη για φυσικη προστασια. Εχω δει και σε γκρι χρωματισμους να εχουν αβγα οπως και σε ζωντανο κοκκινο οποτε δεν μπορουμε να δωσουμε ακριβια για το πιες ειναι οι αρσενικες. Παντως ειναι ποιο ευσωμες οι θηλυκες απο οτι εχω παρατηρηση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |